Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

led ptáka

18. 03. 2012
0
1
421
Autor
dufka

šla do vany a mně je stísněně je dvakrát mladší než dcera přesně a já nic nechci jen se na ni dívat přes stůl jak pije kávu naklání hlavu a směje se a hmouří oči pak se otočí kolem prstu pramen vlasů obtočí a tím útočí nevím proč to dělá snad ukázat že je dospělá to chtěla a neví že rozžhavuje do běla jak vypadá mladá a to by neměla ledaže chtěla co nevěděla nevím co dál a představuju si postavu nahého muže stojícího po kolena v ledové tříšti při břehu zvolna tekoucí řeky s kulama a penisem zajetýma v břiše a na tom zbytku rampouch a v pozadí Hradčana...tuto představu pojmenovávám Led ptáka.
A zpíval si u labutí
s nimi píseň veselou
teď mu kdosi rubáš nutí
nohy napřed se nesou
plakala růžena od zborova
obého pohlaví Saxana
může si čarovně fluktuovat
nejenže kouzlí s prsama
šulka si umí zauzlovat.
Zas zmítají mnou pochyby
Tož vyjeďme si na ryby
vyjeďme si motorákem
mávejme na lidi ptákem
ukradeným kdesi na vsi
tam jak jsme štěkali na psi
nadal jsem všem do čuráků
a pospíchal zpátky k vlaku
a potom kouřím-li v posteli ožralý veselý není vše v prdeli ležím po koupeli nikdo mi nevelí hlavu neustřelí byť bych šel do zelí dobrému příteli žena se popelí a potom v posteli není na vybranou možno i okenou mysl mít zastřenou směnka na viděnou usudek jde stranou a nikdy jinak


1 názor

.duke.
18. 03. 2012
Dát tip
dufka

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru