Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Labutí

10. 04. 2012
1
2
542
Autor
Verkulent
V záplavě spících labutí se prokousávám z tenat absolutní negace a submisivní nálady. Absorbuji dým hořících myšlenek a v prostoru bez základů perspektivy nacházím souznění s tímto světem.

2 názory

Verkulent
23. 04. 2012
Dát tip
To musela být úžasná labutí hodina

léčitelka
10. 04. 2012
Dát tip
Krásné, dnes zrovna pro mne. Zabouchla jsem si venkovní dveře. Na chodbě ("v prostoru bez základů perspektivy") domu jsem čekala až mi dovezou náhradní klíče (syn z druhého konce Prahy)přes hodinu. Měla jsem na sobě jen kolečkové brusle, tenounké oblečení, helmu, brýle na dálku. S sebou psa, kterého jsem chtěla vyvenčit.Neměla jsem ani mobil, ani peníze ani odvahu zazvonit u nějakých sousedů, nikdo se neznáme! ani neumím zpaměti žádné telefonní číslo. Prokousala jsem se z tenat "absolutní negace a submisivní nálady". Při čekání na klíče jsem se naučila na chodbě prudce zastavovat a otočku na bruslích, procvičila jsem si kroky na večerní kurz tance (bosá!) a meditovala a meditovala. Báječná hodina. Jen má. A pejska.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru