Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Deník puberťačky

04. 05. 2012
0
5
1044
Autor
Rochnitko

Bylo mi 14 let a ...

18.5.2004 - úterý

Bože, bože! Jsem proradná mrcha!!! Řekla jsem si, že nebudu mít kluka do konce května.. ehm.. sehr porušeno! Se zkříženými prsty jsem se zapřísáhala před 2 dny, že s ním nebudu chodit. On (Filip-Goli) je na škole v přírodě a tak to všechno bylo přes mobil a dnes mi normálně dal kopačky. Myslela jsem, že snad spadnu ze žídle smíchy, jak trapně to napsal, že nám to neklape! Haha! Po dlouhém strádání jsem nakonec získala pracným způsobem číslo na úžasného hnědookého Bočka.. No a on už sedí na vejcích. Co jsem to vymyslela? Tím jsem myslela, že už je zadanej.. ale pořád je fajn, slušnej a okouzlující šoustací panák.. Sakra.. Hyml péro! Ta zasraná spermie Martin S., debil nekonečného idiotství, mě chce zase, asi po dekatrilionté sbalit. Nemám v úmyslu chodit s někým, kdo si nechá radit od babičky a neumí číst. Hrubé nedostatky.. Dnes jsem byla v gymplu.. zase jsem potkala ty zjevení bez mozku, co se zajímají jen o počítačový hry.. Kéž by jejich počítač dostal infarkt.. Zase jsem v naší škole potkala hafo slepic s umouněnou prdelí a s neuzavíratelným zobákem.. Přiblblý kecy: "Co to má na sobě?" Měla jsem podotkout, že to co má na sobě, nosila její babička na utírání záchodů a nebo její děda si tím za druhý světový utíral prdel.. oboje dobré.. Sakra..

Vy bídní brouci, jež vás člověk najde jen u koule hoven.

Vy hnusný gazely, co do sebe pícháte rohem.

Stává se ze mě básník! Kluci se děsně rádi předváděj a naparují se.. vždy po očku, fakt "nenápadně" sledují, zda-li je někdo nesleduje a pokud je někdo sleduje, tak sledují jak sledujete sledovanou činnost. Měla bych si od kluků už OPRAVDU DÁT PAUZU! Do konce května! Jooo? Jo! Jelito, kopyto, platí to!

25.5.2004 - pondělí

Dnes byl docela good den! Za pár měsíců, touhle dobou se třeba budu líbat s Michalem. Hodně lidí odjelo na školy v přírodě. No a pár blbečků, jako je Fanda, nejelo! Fanda je můj otrok. I když občas to vypadá naopak. Našla jsem si bodyguarda! Pepu H.! Snad nejměnší kluk na škole! Snad mě ochrání! Hehe! Staněk za mnou přišel, že ho prý podvádím.. musela jsem ho konejšit, že jsou jen bludy jeho představivosti a pak mě začal ošahávat. Přes Maxe jsem si domluvila rande s Ivanem.. je sice hezkej a umí hrát bezvadně fotbal.. ale je tupej jak pilník na nehty! Trošičku propadá. Ale jen trošičku, asi ze 6 předmětů.. hehe. Abych to shrnula, jaká musím být.. Nehýkat jako osel, když někdo řekne nějakej vtip k počůrání, neurážet se, nebýt zlá, nenadávat, usmívat se a být prostě v pohodě.. Měla bych psát možná i důležitější věci.. třeba něco ohledně politiky.. Chocho! A ke klukům? Zjistila jsem, že se bez kluků obejdu. Asi ze mě bude fakt lesba. Prej tak kolem 15 roku se to pozná.. sakra.. jsem lesbička! Ale vůbec se tak necítím.. ale čoo, prostě jsem. Jo a s tím Ivanem to vlastně nijak nedopadlo. Zasmáli jsme se a.. a.. aaaa.. když teď nad tím uvažuju, Ivan na žádnou holku z naší třídy ještě nesáhl.. A když jsem na něj chmátla já, ucukl.. sice to Max dělá taky, ale já Maxovi sahám úplně jinam. Maxík se mě bojí, že bych mu ho utrhla. A z toho všeho plyne, že Ivan je PIDARAZ! Což znamená teplouš! A dál? Suka! A dál? Bliň! A dál? Hezkej kluk! Udělám průzkum. Co mám na sobě? Černý tanga.. a černou podprdu. Co kdybych si udělala striptýz? Asi ne, nikdo by mě neviděl, ale můžu si to nacvičit na tábor.. hmm.. joo.. Penis.. hahaha.. Pe.. haha..ni..haha..s.. Proč mi to přijde tak vtipný? Už hýkám! Klid. Nějaký vtip: "Co to tu smrdí jako sperma? Promiňte, já jsem si krkla." K tomu není co dodat.. ehm.. trapný.. Nemám kluka! Joooo! Ale nějakej by se hodil, co?


5 názorů

Bj.
04. 05. 2012
Dát tip
tak to je to s tebou na správné cestě, pokud správně soudím ;)

Rochnitko
04. 05. 2012
Dát tip
:D nevadí, už se tomu teď můžu jen smát..

Bj.
04. 05. 2012
Dát tip
a jeje, tak to pardon, nechtěla jsem tě urazit... ;)

Rochnitko
04. 05. 2012
Dát tip
Není to parodie, je to autobiografie :)

Bj.
04. 05. 2012
Dát tip
no nevim... pokud to má bejt parodie na současný puberťáky, připadá mi to dost přehraný... anebo jsem hodně naivní... každopádně nelíbí... :(

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru