Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hm..

10. 05. 2012
1
3
313
Autor
AJ

Sine metu!

Jak jsem řekl, vyrazili jsme..

Dokola stále stejná písnička..

Rození, žití, umírání..

Žití, umírání? Snad..

A přeci..

Nebo snad přesto, koupeš se ve výbuchu tisíců sluncí!Požírán lidskými žraloky bez páteře a zubů!Trhán na kousky touhou, tou chlípnou sestrou naděje!Přihlížíš ležící na katafalku věčnosti, připíjíš smutečním hostům na zdraví a ve vteřině ožíváš!Velekněz i král, oba otroci noci, oba čubčí syni, které przní 2 bílí osly.Kosíš davy zlobnými pohledy a květinou v klopě!Pečeš měšťácké zkurvisiny, jak kaštany!Vyrábíš svět, který pozřel, nebo pozře ten starý!Vrtíš se jako blecha, stejně tak štastný!

Vyhlížíš z oken bábovku, která ti zacpe ústa, vyrve duši a oholí větev!Vzdáváš se, dobitý, nedobitný!

Tečeš jak řeka, která se kroutí před tvými zraky!Lžeš, kradeš, podvádíš a jsi tak šlechetný!Jsi potenciální vrah, stejně jako kriminalista!Jsi 13 znamení zvěrokruhu, to zásadní!Pouštějí ti žilou, protože to je Starý zákon!Jsi slunečnice otáčející se za sluncem a na tváři máš pihy, jak měsíční krátery!Vzdycháš slastí, když tě bičují!Řveš jako negr-máš vztek?!

Rození, žití, umírání..

Vzkříšení začíná smrtí!

Smrt?

Život!


3 názory

StvN
12. 05. 2012
Dát tip
Pusobi to ubohym dojmem.

Athares
10. 05. 2012
Dát tip
Je to krutý, je to nenávistná facka, která se mi líbí svojí útočností. Za tohle dávám tip, protože mě to dostatečně zaujalo. Dojem kazí nicneříkající prolog, stupidní název a pravopisné chyby, které zdržují ( na konci vět s vykřičníky nejsou mezery, "... které przní dva bílí osli/oslové", "zkurvysyny, ne "zkurvisiny"

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru