Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Moje story...ale myslím, že je to story nás všech.

28. 05. 2012
3
17
875

Prology jsou na hovno.

   V sobotu jsem se rozhodl, že dám konečně smysl svému životu. Nebudu od rána do večera vysedávat u počítače nebo u Wii a budu žít aktivní život. Budu chodit spát v devět a vstávat v sedm. Taky se budu snažit jíst zdravě. Když po mě máti bude něco chtí, udělám to ihned a bez keců. A především budu chodit ven s přáteli a užívat si života. 

   V neděli ráno jsem se probudil o půl jedenácté. Do půl jedné jsem ještě ležel (ano, jsem hrozný pecivál. Ne, nemám stopadesát kilo). Když jsem slyšel, že máti odešla do práce, šel jsem do kuchyně. Očividně uvařila oběd. Řekl jsem si, že jíst snídani už nemá cenu, a tak jsem si hned nabral vepřo-knedlo. Na stole mi máti zanechala tutorial, který obsahoval položky 

                                                             Ukliď kuchyň    

     Zajdi se psem na procházku, okoupej ho v nejmenované řece a dej mu zbytek z pátečního oběda                                              Posbírej prádlo, co je venku na sušáku                                                                                     Až budeš mít všechno hotové, můžeš na počítač                                        

 Já, jakožto vzorový syn jsem si samozřejmě okamžitě kecnul ke kompu, kde jsem setrval až do půl osmé. Asi ve čtyři mi napsal kámoš, jestli nechci ven. Vymluvil jsem se, že nemám čas a mám toho ještě hodně na práci. Mojí vinou, samozřejmě. Potom jsem šel rychle uklidit psovi do kotce (nemáme ho na volno, protože utíká přes plot). Na procházce jsem s ním samozřejmě nebyl. Ten oběd z pátku jsem mu jen tak kypnul do misky. Ani jsem mu ho neohřál, i když byl v lednici. (Poznámka autora pro členy Green Peace-tomu psovi to očividně nevadilo...hned se na to vrhnul). Bleskově jsem posbíral prádlo a hodil ho do skříně v obýváku, kam patří. Potom jsem si vzpomněl, že ještě musím uklidit v kuchyni. No zkrátka...když jsem s úklidem zkončil, bylo deset hodin. Za půl hodiny přijela máti. A co, že jsem udělal? Vyvalil se na postel s ovladačem od Wii v ruce a zapnul si Resident Evil 4. Spát jsem šel ve dvě.                                                                                                                               A co, že z toho vyplývá? Nemá cenu,dávat si předsevzetí. Stejně se nakonec ukáže, že máte slabou vůli.

                                                                           


17 názorů

Někomu se to líbí, někomu ne. Holt ne každý má talent Julese Verna. Většina lidí na sobě a na svém slohu musí dlouhou dobu pracovat. Mám zato, že to ujde. Pointa se mi líbí zvlášť proto, že je to problém většiny dospívajících lidí a ano, i můj. Mě to pobavilo :)*

Janina6
06. 06. 2012
Dát tip
Já nerada mluvím příliš a tenhle výstup ti nehodlám kazit, Tangensi :-)

StvN
05. 06. 2012
Dát tip
Ja, ja, ja. Nejen diletant jsi, tangensi, ale i onanista. Porad mluvis jen o sobe. To uz se neda ani poslouchat. Jsi nejlepsi. Fajn. Staci nam to rict jednou, borce. A ted se venuj textu, jestli to zvladnes.

Janina6
29. 05. 2012
Dát tip
Nevím, proč by měla úroveň textu nějak souviset s délkou, a proč mi podsouváš něco, co jsem vůbec neřekla. Ale s tím vyhlodáváním očí jsi mě perfektně odhalil, to je fakt moje hobby. Hlavně miluju autory s velikýma vykulenýma očima - to když se tváří, jak moc stojí o hlubší kritiku :-)

StvN
29. 05. 2012
Dát tip
Tangensi, ze jsi literarni diletant. Tenhle text je obycejna pubertalni onanie. Nic vic. Autor se chlubi vlastni neschopnosti. Ubohe.

Dík za kritiku..dík za pochvaly...ano chápu, že ne všichni vysedávají u počítače a nechodí se psem. Šlo mi o pointu. Že jste někdy nějaké zásadní předsevzetí splnili? Nevěřím. Málokdo to dokáže. A že je to dlouhé a nudné? Kdyby to bylo ještě kratší, tak by mi Janina asi vyhlodala oči. A k té nudě...no...každému se člověk zavděčit nemůže.

Janina6
29. 05. 2012
Dát tip
Takových přirovnání ti vymyslím... ale stejně nebudou nic dokazovat :-) Jistě, když se budu snažit, najdu tam trefnou myšlenku, fajn námět, ale pořád to nezmění nic na tom, že slohově je to odfláknuté. Možná se shodnout prostě nemůžeme.

Janina6
28. 05. 2012
Dát tip
To nestačí :-)

Janina6
28. 05. 2012
Dát tip
Pěkná první věta - vzbuzuje dojem, že bude následovat něco vtipného. Bohužel je to nuda.


unisex
28. 05. 2012
Dát tip
to je fakt jenom tvoje story todle

Fruhling
28. 05. 2012
Dát tip
tak tohle není story nás všech, většina lidí má x-ko nebo péestrojku.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru