Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Culex pipiens

24. 06. 2012
0
0
409
Autor
CainPullo

Dnes jsem v dusný podvečer potkal pana komára, nebyl to však obyčejný sosák, ale přímo lord Culex pipiens. Jak jsem se bláhový snažil rychlým pohybem otevřené dlaně ukončit jeho život, narazil jsem, kdy ruka po jeho hrbu sklouzla a bezvládně v ochromení klesla k zemi. Bohužel v ten moment Culex zamával mocně svým křídlem a já proti vůli své, netucha kam a jak, odletěl v dál, bezmocně v moci jeho lordstva.
A tak co jsem plachtil vzduchem a krajina podemnou postupně měnila svůj ráz, kdy města ve vesnice a ty zas v osamělá stavení měnila se, v představě v mém nelibém blížícím se konci, nejspíše v primárním hnízdě, popřemýšlel jsem o osudu lidském, kdy skrze smíření na pravý  smysl života přišel jsem. Žel nejen, že jsem byl unášen, ale zároveň i přirozeným a jediným zdrojem jeho energie byl, v přímé uměře mé váze a délce letu. A tímto v rozhodující chvilce, kdy jsem víťezoslavně osudu vykřikl ta slova:" fuck you", "už vím co je našim údělěm", z nedostaku krve ztratil jsem vědomí. Bohužel po probuzení si toto jediné nepamatuju. A tak jsem zas na začátku, jen o pár litru krve chudší. :) Pokud však na nebi zahlédnete komára o celkové váze cca 5kg, nechte jej, třeba se vrátí kdy zabzučí mi mé zapomenuté tajemství.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru