Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

hnojení (anebo prázdný měch od vypitého vína)

26. 06. 2012
0
0
277
Autor
dufka

Nemine. Vteřiny úzkosti aby pohledal. Přeborník pláče nad úsvitem dobral se k poznání. Nebyl. Zahalen závojem byl. Dvojí život. Vést a rozkazovat - ne smyslně. Namítat, vznášet s pocitem křivdy páchat. Povoluje se. Výraz slabosti dopřává sluchu. Jen vyvoleným. Konstruktivní interference sebelítosti zažehne plamen jiskry v oku uragánu štěstí klidné rovnováhy. Vesmír je tu a tam zhuštěná prázdnota vzniklá z ničeho. Hněv. Uvážíme-li, že geny, ať už je to cokoliv, sobectví neznají měřítko. Kladných emocí zmítán katastrofami vítá nové století válek. Obranných reakcí veřejnosti přístupné posouzení.Spočívá v naději zítra. Odplouvá po proudu vědomí odpovědnosti. Neodpovídá představa klamná strachem o život v pravdě nevšední. Běžné starosti sešli se, aby projednali čas koření modlám. Obětovat všechno nebo raději rozhodnout není snadné smířit se v nekonečné regresi nároků. Cizího prostředí výdajů na slávu poraženým. Nepřeje nálada davu rozdat chléb ve zdejší komunitě kacířů nefalšované cti. Otce svého sdružení profesní nedůvěra prorůstá společností ztroskotanců. Příležitostí zlodějů koní. Z pustiny ducha zákona marného snažení. Opakovaně. Zhřešil pomyšlením na bohatství posloupnosti čísel půvabu. Plné tvary umakartu neprostřených stolů v pravém úhlu kamene základního výzkumu chování politých ubrusů pach přitahuje. Zklidňuje průběh zmnožením příznaků otevření hranic prostoru pro diskusi. Podlehne závrati plochého vnímání těžiště sporu..

A draho kameny broušené vazy v koleně trubky ucpané nádraží. Vlak vedoucí v čele průvodu jen pár okamžiků uplynulo. A zas. A znova. A já tě nechci. Ždímat neslýchaně drzý spratek je to. K nevíře. Víra zdravotně nezávadné potraviny prošlé peklem. Stvoření světa kraj líbezný.Zvuk meče na mě nepokoušet štěstí přát. A plakat dojetím do cíle jsou různé. Projevy jedné a téže noci se vrátit ke kořenům. Bytí devítiocasou kočkou poznamenané tělesně. Zdatný a oblíbený v kruzích se vracející syn. Kopy. Údery srdce na dlani. Ani chlup. Nepustím otěže v rukou jejich viny. Jakož i my našim blízkým horizontem událostí roku. Viníkům katastrofy přicházejí neočekávaně dary do příjmů nutno započíst. Ledaže ukazatel směru je otázkou. Položenou polovičatě vykonat potřebu více informací. Ozřejmit problém temné noční oblohy zeleniny čerstvé vody živé představy divné. Lidi pochopit znamená křížem navštěvovat nemocné vztahy. Doporučuji pěstovat sportem. K trvalé spokojenosti zákazníků stížnosti nebraly ohledy veškeré žádné. Výhrady nemá, společného nic. Neříká kde a jak mohl zapomenout na všechno sám. V cizí zemi. Obklopen přepychem hýřit nedělá dobrotu františka zapálit lýtka a vdechovat vůně. Ženy k tomu mají také. Co říct ? Snad příště.

Tak nějak pohodlně cítím v kostech. Pářu. Vyrovnej konec. Dobrý Bože. Zase je v tom. Háček už potřetí. Trefil hřebíček na zavolanou, zapřenou ve dveřích se zjevil pravdu a zase jenom prstíčkem ohřát a půjde. O dům dál rozvíjel poupátko růže na tváři a strach pro uděláno, hotovo to zdaleka není kouře bez sebe vztekem celý den. Kdy je Slunce nad nohama napřed posvačíme. Uvidíme z té dálky lákají. Hrdiny z celého světa hrůzy výlučných filmů festival Karlovi studánka obraz na hladině testosteronu z čeřene vytáhl osudí v krvi. Připraveno až na další. V řadě nešťastníků, neboť nevědí. Co s tím. Není k čemu. Vyjadřovat nevoli ale krávy. Pořád naříkají a nemají z čeho plyne následující kvartál to zvládnem. Hravě. Mělo by to vyjít si jen tak tak. Až na pokraj sil s pšenicí a octem. Houby nasáklé tukem zarostlé travou. Svatá sprostoto. Jednoduché. Stroje na šikmé ploše stadionu vyběhl s ním. I s jinými jde z kopce rytířů. Brnění v nohách, hukot v hlavách postele. Sraženy nemocným ve prospěch. Dostatečný k tomu, aby vyvolal euforii z matek. Děs a hrůza. Škoda vyprávět a házet perly

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru