Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mokrý sen

05. 07. 2012
2
6
1170
Autor
Stavák

Čtvrtek 5.7., Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje

Bylo devět ráno a já ještě spal.Otec mě přišel do pokoje vzbudit,abych vstával,že půjdeme stavět zeď.Utahanej jako kotě s bolavou nohou nevyspalou kývl jsem.Pod peřinou mi ještě stál,ale už jsem měl v hlavě obraz dalšího pracovního dne,dvě mladší ségry na vodě,jen já s nejstarší sestrou,dvě kolečka cihel-malty,zednická lžíce,fanka a tři páry horních končetin.

Dusno k leknutí,pil jsem vodu z kohoutku na dvoře a pomyslel jsem na Janu,utírajíc si přitom tílkem zpocené čelo.Slíbil jsem jí,že jí odepíšu.Neodepsal jsem.Bolí mě noha a ač mě Jana přitahuje a vyspal bych se s ní,počkám,až budu více fit.Nejsem sobecký,jen jsou ženy na druhém místě,na druhém stupínku pode mnou.

Ještě dnes večer ostříhám nehty u nohou,ať tak netíhnou,vyčistím zuby aby nebolely a zubař mi je nevrtal na podzim s příklepem,strčím džega od sluchátek do nokie a tlačítkem jdi.. spustím přehrávač médií a přejdu na přehrávku Tomáš Klus Nenávratná.

Usnu a bude se mi zdát o kolegyni z práce(oba se chceme,jen není kdy  si to už konečně rozdat),pěkné mamině po dvou dětech.Věk 42,udržovaná,pushapky-né ašpupky,pevnej zadeček,krásný základ pro osmihodinový maraton mimorealitou

a mokrý sen


6 názorů

Stavák
07. 07. 2012
Dát tip
Díky :)

Oldjerry
07. 07. 2012
Dát tip
Za čárkami a tečkami mi dost scházejí mezery, obsahem je to oznámení, že má autor touhy i překážky jako my všichni v určitém životním období. Zařadil bych to mezi zajímavé pokusy s tím, že každý autor by měl respektovat pravidla jazyka.

45rpm
06. 07. 2012
Dát tip
To asi nebylo psany za strizliva, coz:))))

Stavák
06. 07. 2012
Dát tip
Díky hoši:)

Čudla
06. 07. 2012
Dát tip
Líbí *

...za Toma K.*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru