Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vstup do druhého vývoje

31. 07. 2012
1
2
387

Před dvěma lety jsem vstoupila do takzvaného druhého domu vývoje lidského těla.

Jestlipak víte kolikrát za život projde lidské tělo změnami, tím nemyslím změny, které plno lidí pociťuje například v letním či zimním období. Lidské tělo je úžasný organismus, který se skládá ze všeho důležitého a každý orgán, každý milimetr našeho ochranného obalu – kůže, hraje důležitou roli v našem životě.

Prvni vstup do takzvaného 1. domu nastává naším narozením a pokračuje do 20. roku našeho života. Mé tělo se měnilo postupem času, ale nejen mé tělo, i celé mé myšlení a vnímání všeho kolem mě. Říkáte si jistě, že jde o pokus o anatomii člověka..... Ne kdepak. Zamyslím se nad tím a vnímám to co je možná pro ostatní samozřejmostí a každodenním stavem, ale není to pravda. Samožřejmě z dítěte se stane dospívající dívka a později mladá žena, ale ono se mění více věcí najednou. V okamžiku kdy dosáhneme 20. roku stojíme před velkou křižovatkou našeho života. Proběhla výrazná změna a člověk je napůl dospělý. Ale stále něco chybí...... Přechází automaticky do meziprostoru mezi 1. a 2. domem.

Co je náš meziprostor????

Je to prostor naší energie, naší karmy, která nás provází celým životem. Ano já vím, plno věcí se dá změnit možná i ovlivnit, ale karma je jako datum tvého narození a ty ho nikdy změnit nemůžeš. Identitu ano, ale datum kdy jsi vstoupil na tento svět ne. V tomto meziprostoru prochází křižovatkou, hledáme cestu, hledáme naše cíle a hlavně sami sebe. Je v nás jakási touha, síla, máme pocit, že vše je nám jasné a že jsme na vše připravení, že náš proces změny mezi děstvím-dospíváním-dospělostí je ukončen, ale není to pravda. Tento meziprostor a mezičas trvá celých 10 let a naplní se 30. rokem.

Od 30.roku vstupujeme do 2. domu a tímto okamžikem nastávají další veliké, výrazné změny. U žen se změní tělo jako když jsi jdete večer unaveni lehnout a ráno se probudíte a vše, skoro vše je jinak. Začínáte vnímat plno nových smyslů, jste jako na jiné planetě. Najednou vidíte a vnímáte věci, které jste předtím nevnímali, neviděli nýbrž jste nemohli. Věřím, že plno lidí ví co tím myslím. Vnímám přírodu a využívám 6. smysl mého mozku, vidím barvy, které jsem předtím neviděla a cítím vůni když se procházím v přírodě, naslouchám zvířatům, pociťuji, že jsem jako by jinde, kde se dějí změny.

Jak moc se může člověk změnit???


2 názory

Fruhling
04. 08. 2012
Dát tip
???

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru