Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dobrovolník

09. 08. 2012
0
0
514
Autor
shisha

Nerada cosi prohlašuji,jelikož to bývá vždy proti mě nakonec otočeno a proto se konkrétně k svému spisování nijak moc nevyjadřuji, jelikož než bych to dopsala, tak bych se dozajista stačila například ukamenovat sama, abych s tím ještě někoho náhodou neobtěžovala..:) Je to sporné, o vdech pesimismu do tohoto názoru není nouze, vím, a je mi to zároveň líto, jelikož já jsem jeden z minima posledních optimistů s báječným nadhledem v život celý, celičký..:)

Kdo ujme se duše ztesknělé, tu při slunečním západu, jež k podivu obzor poskytuje ,,příležitost" vysvobozujícího nápadu ku proti vstříc vykročit a posud nezdolaný schod, lehce přeskočit. Kdo napojit dá koním žíznivým, kdes všecka voda, tu zejí jen pouště vyprahlé a snad ani nelze míti zlost, na představu, která nestřežena pryč už zas utíká a polovina z toho, čeho jsem celkem přirozeně vlastnila nyní už se mě tolika zas netýká.
Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru