Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jezděme na kole

28. 08. 2012
1
7
940
Autor
holup

Už od pádu komunismu v evropě žijeme v otroctví, pokud s to neuvědomujeme jsme sami částečnými otrokáři.Dosud jsme si mohli povšimnout situace, nepříjemnou se stane do dvaceti let.Zdali něco nepodnikneme. Mějte mne za blázna, ale situace je alarmující.Země je schopná uživit pouze dvě miliardy lidí.Je nás tu tolik jen díky energii z ropy.Ropná produkce se během pěti let dostane na špičku.Následně přijde postupný ekonomický pád.Ropa udává ekonomikám všech zemí rytmus,stejně jako jídlo nebo voda zemní plin a elektrina, je součástí každího z jiních odvětví obchodu.Chamtivost těch kreří s ní obchodují je tak silná a slepá že si možná nikdy nepoložili otázku, jestli to někdy může zkončit.A pokud si ji položili, tak si hned uvědomili jak se mají dobře.Z toho důvodu jde vše dál.Jen Rusko i to uvědomuje škoda že s nesnežilo ovlivnovat lidské duše(pohodlím a rozmanitostí) tak jako západní kapitalistický svět, který stejně neměl jiné východisko, než nás osvobodit, aby mohl rozšířit svoji mrznoucí poptávku a neupadl do recese.Stejně tak se snaži rozšířit demokracii v jižním středomoří, oceánii a před šedesáti lety v Japonsku a Jižní Korei. Celí svět dnes již globalizovaný je závislí na číslech obchodu... je to krev všude přítomné civilizace.Kdýž se krev zastaví lidstvo půjde proti sobě.Přežijí jen ti na horách s vlastními zdroji a zbraněmi.Bůh s našemi dětmi.

Ropa

Ekonomika

Vláda

Smrt


7 názorů

holup
19. 10. 2012
Dát tip

Behem sta let se da populace pohodove stahnout na osminu, a predevším se tím i společnost více zamyslí a nebude vznikat tolik neštěstí a tudíž klesne i krim.Musí se to začít vyučovat už na základkách aby se něco dělo tím správným směre.


holup
22. 09. 2012
Dát tip
to Fouraix:Souhles, ale kdz si to uvedoni obchodnici, muyeme je doufat ze drive nez bude poyde a to uz je, jelikoz jen k vztvoreni distribucni site alternativni energie je potrebu v9ce ney deset let.

Fouraix
29. 08. 2012
Dát tip
sibiř je obrovská a málo prozkoumaná. tam ještě bude ropy... i v arktidě. též v jižní americe se těží zlomek. ropy je mnohem víc než bude lidstvo potřebovat do zefektivnění jednodušších zdrojů. z energie je nakonec složená všechna hmota a v každém gramu vězí spoutaný výbuch 21 000 tun TNT

VH64
29. 08. 2012
Dát tip
Neboj, bůh s našimi dětmi bude zcela určitě. jen ho budou oslovovat Alláhu... Člověče, k tobě by si jeden mohl chodit zvedat sebevědomí!

Lucie-at
29. 08. 2012
Dát tip
Já s tebou souhlasím, sice bych možná nebyla tak radikální ale máš pravdu v zásadě

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru