Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

AchiTema - Společná mise/2.kapitola

02. 09. 2012
0
0
344
Autor
Hirake^Zujin

Jedná se o příběh , který je na kapitoly. ( více kapitol ) Je to na styl Naruta ( anime ) .. kdo ho neviděl,neví plně o Vesnicích a kkekei genkai ( vrozených schopnostech.)

2.kapitola
AchiTema - Společná mise
Temahe stála před dveřma do hlavní kanceláře Mizukage-dono. Napřáhla ruku,že zaklepe,ale uslyšela něčí hlasy. "Mizukage-sama,nemůžeme ztrácet čas,musíme jednat!" "Po oném incidentu není vesnice v bezpečí,zajisté jste si všimla ,že vesničané nevycházejí z domů už po několik let." "Co to povídáš? Vycházejí z domů." "To zajisté Mizukage-sama ,ale pouze ,když potřebují orat zahradu či dojít do města pro suroviny." "Tvá slova se mi nelíbí! Říkáš,že se o svou vesnici nestarám? Zpochybňuješ snad samotnou Mizukage?!"rozčílila se. "Ne,to ne Mizukage,neberte si z toho špatný výklad,je to čistě můj názor." "Nevytahuj onu situaci,je to již dávno za námi." Z kanceláře se ozval třetí rozrušený hlas. "Mizukage-dono? Před kanceláří někdo stojí,obávám se,že už delší dobu. Když to Temahe zaslechla,okamžitě zaklepala a vešla dovnitř. Muž,který mluvil s Mizukage už tam nebyl,stála tam pouze Jirachi. "Děkujeme za tvou návštěvu Temahe,konečně jsi se dostavila!" "Omlouvám se Mizukage-sama,ale měla jsem menší problém." Do místnosti vešel bez klepání Achin. "Člověk povolá své ninji a místo toho ,aby přišli v čas,opozdí se a ani nezaklepají." "Omlouvám se Mizukage-sama."pronesl klidným hlasem mladík. "Temahe, tohle je Usanagi Achin." Achin si Temahe prohlédl,ale nevdal ze sebe ani hlásku. "Ahoj."chtěla zapůsobit Temahe. "Hm."odvětil. *Páni,ten je ale otravnej.*pomyslela si. "Mám pro vás misi typu B,doufám,že ji budete brát vážně."Mizukage zdůraznila slovo B tak,že to znělo jako mečení kozy. Temahe se ušklíbla. "Po dobu tří týdnů budete na průzkumné misi,nezaručuji vám bezpečí,můžete být kdykoli přepadeni,ale tahle mise je velmi důležitá,proto jsem si vybrala právě vás." "Jsem poctěna,že jste si vybrala mě Mizukage-sama." Kdežto Achin se projevil pouze tichým "Hm." *Proboha jak mám být v týmu s někým jako je on? Určitě se bude starat jen o sebe,klidně mě nechá tam umřít.* "Připravte se,zítra dopoledne buďte u hlavní brány Mlžné a vemte si s sebou pouze potřebné věci , rozchod!"takhle zněly poslední slova Mizukage. "Hai!" obrátila se Temahe k ní zády a otevírala dveře. Achin otevřenými dveřmi proklouzl s rukama v kapsách. *To si dělá srandu? Mám mu držet i dveře? To bude mise plná zábavy!* myslela si Temahe a znechuceně se ušklíbla. Venku z celého hlavního areálu skryté Mlžné zahla doprava. Před sebou uviděla Achina. "Hm,kam asi jde?" špitla do větru. Temahe se rozhodla ho sledovat. Po deseti minutách stopování se Achin zastavil před krámem květin,po chvilce platil za dvě červené růže. "On a květiny? Komu je asi nese?" divila se Temahe. Akce dál pokračovala, než Achin zalezl za roh. Temahe se zastavila.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru