Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

DŽARDA A NÁVŠTĚVA

22. 09. 2012
17
21
1553
Autor
brackenridge

V patnáct nula šest se ozvalo klepání na dveře. Džarda se chvíli divil, kdo ho v sobotu obtěžuje, nicméně zvědavost mu nedala. Prohrábl si vlasy, dýchl do dlaně, a spokojen se svou prezentací, pootevřel dveře. Stařík na rohožce zdvořile pozdravil.

„Dobré odpoledne,“ odpověděl Džarda stejně zdvořile.

Děda mu připadal neškodný, proto otevřel dveře dokořán.

Návštěvník měl modré oči a z výtahu se ozýval hovor dětí.

Džarda vůbec neprotestoval, když ho stařík lehce poodstrčil a vešel do předsíně. Šouravými kroky pak zamířil do obýváku, kde se trochu nahrbil a třikrát si táhle uprdnul. Bez zbytečných slov pak odešel.

Však se to vyvětrá, napadlo Džardu, když za návštěvníkem zamykal dveře. Trochu ho zklamalo, že děda na odchodu nepozdravil.


21 názorů

Jonash
26. 11. 2012
Dát tip

jojo, to je život :) tip


Jsi blázen. Miluji tě a chci si tě vzít.


..to jsou dnes lidi!!!

Dave Lister
25. 09. 2012
Dát tip
No a co když to byla nějaká stará kletba ..magický počet uprdnutí ..nějaký národ to může klidně mít za smrtelnou urážku třeba :)

Jiným dědečci plní tři přání... I když, co my víme, jaká má Džarda přání, že.

Kapsa
23. 09. 2012
Dát tip
Ano, zdrcující poznání: prdy jsou k prdu ; ))) zas jsem o něco chytřejší.

VH64
23. 09. 2012
Dát tip
Ještě trochu osvěty: Kapsa Prdy ze svítiplynu by asi tělu nedělaly moc dobře, ale došlo zřejmě k záměně CO a CH4. CO-kysličník uhelnatý byl hlavní složkou svítiplynu vyráběného z uhlí (a jedovatého, protože vytlačuje kyslík z vazby na hemoglobin a blokuje tak dodávku kyslíku tělu) CH4-metan je hlavní složkou zemního plynu, bioplynu a i těch prdů.

:-D dik vh

VH64
23. 09. 2012
Dát tip
Děkuji Alešovi, že tentokrát mi dal trochu času... No, co by děda Aleš ještě zdravil, všechno už bylo řečeno. A koneckonců, to, co mohlo přijít následně, by se Džardovi nejspíš nelíbilo ani přede dveřma, natož vevnitř.

dekuji vsem za precteni!

alesi, dzarda ma na dverich velky napis DZARDA! Zrejme jsi jej prehledl... :-D dik

ty dveře jsem vybral náhodně. Nečekal jsem, že za nimi bydlí Džarda...

Kapsa
23. 09. 2012
Dát tip
Formou to připomíná příběhy Hodja Nasreddina ; ) Juno, pokud ty prdy chemicky odpovídají svítiplynu, pak lze svítit : )))


hulvat jeden neotesanej! nerozloucil se! :-))) dik papiku juno: no prave, na svete musej bejt dzardove, aby se ty chytri, uspesni a bohaty lidi mohli poznat, zejo, kdyby byli vsichni spesl, tak by vlastne nikdo z nich spesl nebyl! dzardove udrzujou rovnovahu spolecnosti a sou teda desne dulezity! dik, zlatovlase! bb a srozu, dik!

baaba
22. 09. 2012
Dát tip
Nepozdravil? ...hulvááát!

BigBivoj
22. 09. 2012
Dát tip
opravdu milá návštěva moc toho sice nenakecal zato zanechal...

srozumeni
22. 09. 2012
Dát tip
zvláštně kouzelné...***

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru