Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

AchiTema - 9.kapitola 2/2

29. 09. 2012
0
0
365
Autor
Hirake^Zujin

Připomínám_ to co je v * tak jsou myšlenky většinou Temahe. :)) Dozvíte se konečně co se děje s Meteinem a kam Temahe v noci zmizela.

 

AchiTema - 9.kapitola 2/2
 
Temahe stála pár kroků od Meteina. "Jsem rád,že jsi tady,ušetřila jsi mi cestu k vám."Začal se strašlivě smát. "Proč jsi chtěl hledat naše ubytování?"Rychle se snažila lapat po dechu. "Abych si s tebou promluvil o tom co se tu stalo." "O-očem?"začala koktat a na tváři se jí objevil zděšený výraz. Metein se k ní přibližoval. Ona pomalýma krokama ustupovala,když najednou zádama do něčeho narazila. "Myslím,že na útěk je už pozdě."uslyšela hrubý mužský hlas za sebou. Vytáhl kunai a zabořil jí ho přímo do hrudi. Upadla na kolena s opřeným pravým loktem o zem. Chytla si ránu a začala kašlat krev. "Jak už jsem říkal,jsem opravdu rád,že jsi přišla Temahe,kde je Achin?." Zeptal se Metein a sklonil se k ní. Chytil ji za pramen vlasů a trhl s ním. Spadla na zem. "Jsi zraněná a nemůžeš nic dělat,když mi řekneš kde je Achin,zabiju tě,aby si moc netrpěla." Pronesl chladně Metein a pořád držel její vlasy. Temahe zvedla hlavu a dívala se s úsměvem do jeho očí. Náhle její tělo zamrzlo,i pramen,který držel Metein v ruce. Vší silou praštil do ledového klonu a v ruce rozmáčkl pramen vlasů,který byl také z ledu. "Podcenil jsem tě,Temahe." Řekl a vylezl ze dveří,přičemž stačil udeřit muže do břichat. "Ukážeš se mi,nebo se budeš schovávat?" Zakřičel naštvaný Metein. "Já se neschovávám." Ozval se Temahin klidný hlas asi 60 metrů od něj. Rozběhl se s několika shurikeny proti ní ,ale náhle o něco zakopl. Postavil se hned na nohy,ale nemohl udělat ani krok. "Co to sakra má bejt?!!" Sklonil hlavu a uviděl kolem svých nohou led. "Myslel jsem,že ovládáš jen černý plamen,není to snad Kekkei Genkai?!!" "Ano,máš pravdu,ale nepoužívám jen tyto Kekkei Genkai,myslím,že toho ve svých spisech tolik nemáš." Temahe se přibližovala k paralizovanému Meteinovi,když už byla kousek od něj, zasáhl do boje druhý chlápek. Temahe zasekla Kunai o jeho meč. "Ty jsi jeden z mnoha šermířů?" "Ano a jsem na to hrdý." Řekl s pyšným úsměvem. V ten moment nemohla používat žádné jutsu,bleskové zásahy mečem,ikdyž byli téměř vždy odráženy,nedovolily používat ruce k něčemu jinému. Poslední zásah mečem odhodil Temahin kunai do dálky a ona už u sebe žádné neměla. Muž se napřáhl,že ji udeří a zabije,ale když narazil meč do jejího vztyčeného zápěstí,objevila se na něm prasklina. "Jak to,že jsi můj meč odr-" Ani to nedořekl a druhou pěstí dostal zásah pod žebra. Svýjel se na zemi v křečích,naříkal. Metein se zatím dostal z ledového uvěznění. Hodil shuriken,který byl přesně vyměřen na Temahe,ale kunai,který přiletěl z dálky ho odrazil. "Omlouvám se za spoždění." Ozvalo se.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru