Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

VIP Zprávy. Jitka Pomeje.

21. 10. 2012
3
4
680
Autor
Kochan

S Jitkou Pomeje se život nemazlil. Banda exekutorů jí zabavila vše, samozřejmě nezákonně, osud pak sebral, co zbylo. Jitka byla ovšem zápasnice nejen tělem, ale i duší, a tak počítala nálepky na drobných domácích spotřebičích i četné rány života, aniž by padla na kolena. Večer co večer zkoušená žena posílala po velmi krátkých vlnách svým basem pohodu a sluníčko k uším posluchačů, kteří se všichni do jednoho stali jejími nejlepšími přáteli.

A jak už to ve světě šoubyznysu chodí, jednoho dne se vše změnilo. Jitčiny paže, patřící jinak do žádané kategorie hairy armpit, začalo pokrývat peří. Nádherně bílé peří. Postupně se paže měnily v křídla. Nádherná bílá křídla. Několik mávnutí rozvířilo popel zbylý po domácích spotřebičích a JItka se vznesla nad Prahu. Ještě pootočila hlavou a svým ptačím okem se podívala na ty mediální mrdky pod sebou. Druhým, zcela nepochopitelně protilehlým, okem už JItka lačně pozorovala další kapitolu nekonečného seriálu mediální mrdky.  


4 názory

britanica
21. 10. 2012
Dát tip

:) *


Kochan
21. 10. 2012
Dát tip

nesmíš se, fruhlingu, nechat tak snadno urazit. já to napsal šmahem, přece ti nějaký šmah nevkreslí do duše jizvu. pak by musel přijít jitka a zasypat ji popelem.

díky brackie.


libi t


Fruhling
21. 10. 2012
Dát tip
Člověče, myslím, že to není špatný formát: tahle parafráze VIP zpráv, ale přijde mi to formálně dost kostnaté až odfláklé. Což mě jako čtenáře uráží. Mimochodem podobné miniaturky občas psával/píše i zdejší Movsar.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru