Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

VIP Zprávy. Štika Mutijová.

22. 10. 2012
1
0
598
Autor
Kochan

Štika Mutijová. To jméno znělo neřestnou ozvěnou mezi stehny kypré blondýny. Štika Mutijová. Ozývalo se to zas a znova, když se stehna pomalu rozevírala, nalitá krví, teplá a vlhká slaným potem.

Tak by mohl vypadat medailonek Štiky. Jenže není následku bez příčiny, a tak se stalo, že Štika na pouti nočními tahy potkala staršího indického milionáře Lingama Kokotu. Lingam byl v rodné Indii tolerující polyteismus zván bohem a přezdíván Trojkokotý. Jeho božská podstata vykazovala jeden kokot, jeho jméno pak další dva kokoty. Celkem to byly tedy tři kokoty, což ale v tantrismem posedlé Indii není žádný zázrak.

Zázrak to ale byl pro návštěvnice barů a klubů staré Prahy. Mezi nimi se pak ukázal být úspěšný gen mladé dívky Štiky, neboť to byla právě ona, kdo Lingama Kokotu přiměla k smilstvu.

Netrvalo dlouho a Štika Mutijová začala připomínat panenku Marii vyřezanou z jihočeského dřeva napadeného kůrovcem. Vystavovala své nadějí obtěžkané břicho a kdyby to břicho mělo vrátka, otevřela by je čočkám kamer a fotoaparátům objednaných paparazziů. Věštky v hlavním vysílacím čase odhadovaly, co ze Štiky pojde, a zatím se v Lingamově domácnosti schylovalo k antické tragédii. Jakub Smolík tiše doufal, že Lingam žárlení podvedené manželky nepřežije, a stáhl proto z prodeje i rádiového vysílání hit Jen blázen žárlí. Jako tvor jednokokotý totiž cítil Lingamův pobyt v luzích a hájích českého šoubyznysu jako nespravedlivý. Už už si představoval Lingama proměněného v Agamemnóna, kterak k divákům skrze rozpolcenou tracheu sípe naposled jméno Štiky.

A protože dosud nenastalo nic z předvídaných událostí, musíme dále bedlivě sledovat VIP zprávy, abychom jako tělnatá noční věštka mohli odhadovat další díly nekonečného seriálu českých celebrit.

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru