Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ideální přítelkyně

Od mladého úspěšného básníka, kterému co nevidět vyjde jeho přelomová sbírka, která obdrží cenu Jiřího Ortena, se očekává, že bude majitelem nějaké pěkné sexy roštěnky. Nevěřili byste ale, jaký problém v současnosti obstarání adekvátní dívky představuje!

Jen si to vezměte:

1) Musí to být pořádná Bárbína, sexy buchta, která rádá kdykoliv poslouží jak ústy, tak vulvou, případně svým nalubrikovaným análním tunýlkem. Ovšem jen a pouze Vám! Štětka, která dá každému, není hodná vztahu s Básníkem.

2) Musí Vás zbožňovat. Ideální stav je takový, že je na vás emocionálně závislá a trpí vždy, když není ve vaší přítomnosti.

3) Musí být silně submisivní a udělat všechno, co poručíte. Určitě víte, pánové, jak je otravné, když se při procházce městem ztopoříte a vaše přítelkyně vám ho odmítne vykouřit mezi popelnicemi. Vztah s takovou sobeckou mrchou nemá budoucnost. Vy potřebujete dívku, toužící po zotročení.

4) Musí se holit. Všude! Chlupy patří minulosti.

5) Musí být inteligentní, abyste se za ni nestyděli ve společnosti, ledva otevře ústa. Nicméně všeho moc škodí. A platí to i o vzdělání a důvtipu. Přechytralou přítelkyni nemůžete poučovat a vzdělávat ji podle svých představ, což by nemělo být upřeno žádnému mladému umělci. Ideální přítelkyně je napůl blb, napůl génius.

6) Musí být bohatá. Nebo musí mít bohaté rodiče, kteří si ji vydržují a budou vydržovat i nadějného, levicově smýšlejícího básníka. Ale pozor! I navzdory svému bohatství na Vás musí být závislá, abyste ji mohli snadno kontrolovat. 

7) Musí být čistotná. Když se ožralí a blábolící nesmysly vrátíte z literárního večera a vyděláte se místo do mísy do sprchového koutu, nebude se štítit okamžitě zakročit a uvést zařízení zpět do bezvadného stavu.

8) Musí být zábavná. Když nečekaně vypnou proud a vy se nebudete mít jak připojit k facebooku, plnému fanoušků Vaší poezie, musí vás umět zabavit i jinak než koitem nebo dialogem. Vhodné je například zvládání nějakého hudebního nástroje, zpěv, tanec  u tyče, nebo loutkoherectví.

 

Toto je výčet základních požadavků na přítelkyni mladého poeta. Je pochopitelné, že najít ženu splňující všechna kritéria, není vůbec jednoduché. Nabízí se otázka - kde svou submisivní otrokyni hledat? Poradím Vám.

Existuje jedno místo, kde prakticky každý známý literát najde svou vytouženou roztouženou. Jedná se o střední dívčí odborné učiliště. Nekruťte hlavou! To místo je plné prozatím nerozvinutých poupátek, které můžete utrhnout, odvést do zámku svého ducha a vychovat je k vytoužené podobě! Dívky z učňáků jsou tvárné jako modelína a snadno manipulovatelné i méně výřečným intelektuálem. Rychle podlehnou kouzlu vašeho slova a zamilují se. Většinou pochází z nižších sociálních vrstev, takže o bohatých rodičích si můžete nechat zdát, nicméně pokud se budete snažit, můžete narazit i na takzvanou černou ovci rodiny - dceru právníka, herce, lékaře, bohatého podnikatele, továrníka nebo burzovního makléře - která pro svou nedostatečnou mentální kapacitu byla odložena na toto potupné místo, aby se vyučila nějakému praktickému řemeslu. To je ideální materiál pro vás! Takovou dívku hledáte! Vyzvedněte ji z žumpy lidské existence a vytvořte z ní svou povolnou vílu!


22 názorů

orinoko.a
04. 02. 2013
Dát tip

ty jsi ale čůrák kámo!:D


Vampirelord
11. 12. 2012
Dát tip

Dobrýýýýýýýýý***T


Kochan
29. 10. 2012
Dát tip

zdejší básníci by ti řekli: NE! nechceme takovou. chceme neholenou, nemytou, obludnou. neboť jedině ta ocení naše básně a při onanii (rozuměj psaní básní) nás bude hladit po pytlíku (rozuměj bude nám dávat tipy).


anae
28. 10. 2012
Dát tip

:-)) proti nárokům básníka žádnej dišputát, je to ale individuální, i když na takový narcistní týpky se stejnýma požadavkama jsem už narazila


Stavák
27. 10. 2012
Dát tip

čeříš vody *     a tohle dílo je zamyšlení pro nás ostatní, jak a jest-li na to budeme hledět

p.s: kdo je bez viny, hoď po něm kamenem


:o)))))))))))))) ty seš fakt kůň:))


Učitelka by mu jednu nakouřila a nebylo by to mezi popelnicemi.

Nejsem feministka, ale i za ty méně chytré bych ti šlápla na brýle.

A to i v případě, že to mělo být vtipné.


svinski heskí návot!


sveřep
26. 10. 2012
Dát tip

text vysoké estetické i etické úrovně  :))))))))))


pedvo
26. 10. 2012
Dát tip

Ježíšmarjá, žádné mužatky! Ženské jako hrom, ale nepoddajné.

Já už jsem z obliga, mám ženu ze selskýho, krev a mlíko. Tvá hlediska výběru by se tu neuplatnila, moje ovšem ano.



Zkoušej šičky, švadleny, kuchařky a podobné neperspektivní ženské obory. Elektrikářsky jsou hrozné mužatky.


pedvo
26. 10. 2012
Dát tip

Básníku, nevím, jak v jiných učilištích, ale musím Tě varovat před elektrikářkami. Podařilo se mi na nějakou dobu vloudit se mezi ně, v převlečení za elektrikářského učně. Ujišťuji Tě, že jsem tam neviděl ani jedinou submisivní, natož zotročeníschopnu učednici. Naopak! Na všech bylo znát, že z nich zanedlouho budou odporně emancipované dámy, naprosto nezávislé na komkoliv. Možná dokonce schopné zotročit svého protějška, básník nebásník.



eh.. to bylo opravdu dost... hnusné ano to je to pravé slovo. bylo to hnusné pane autore hnusné to bylo.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru