Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Je to běžné?

01. 01. 2013
0
24
1152
Hezký nový rok všem. Dnes jsem přidal dílo a byla mi změněna kategorie. Je zde běžné, aby se zasahovalo do práv uživatele bez jakéhokoli zdůvodnění/upozornění? Mám diskusní otázku upřesnit? Pokud ano, jak to mohu učinit, když mi bylo dílo uzamčeno? Kdo mi situaci může vysvětlit, některý z adminů? Jestliže je však výše popsané skutkem admina, obracím se raději na kohokoli jiného. Nebo se jedná o nějaký opilecký žertík hackera? Rekapitulace: 1. Dílo mi bylo přeřazeno bez mého vědomí, nikdo mě neinformoval, co je špatně. 2. Dílo nemohu upravovat. 3. Nemohu již dnes vložit další dílo, proto jsem si vytvořil druhý účet (login se liší od mého o číslici 2 na konci). Ptám se, zda je to tady běžné. Jste se zdejší administrativou spokojeni? Pokud došlo k chybě (což vzhledem k bodu 1 došlo) a bude zjednána náprava, omluva se přijímá. Jíra

24 názorů

gringoo
02. 01. 2013
Dát tip
zajímavé, pak už jen jestli nemáš starou verzi.

V pořádku. Máme na to naprosto stejný pohled. Jen s tím, že tu první diskusi jsem mohl nějak pozměnit, aby byla pochopena, leč šanci jsem nedostal. Díky za řádný přístup, ještě kdyby ta omluva nebyla jen formální "za sekci". Nemám pocit, že by Admin A byl zrovna chápavý.

gringoo - já vkládal z Opery :)

Gray
02. 01. 2013
Dát tip

Zdravím,

co se týče "diskuse" pod nickem Jirkou Metelkou - byla přesunuta oprávněně. Co ale bylo špatně ze strany admina bylo neoznámení autorovi díla. Za slušnost považuji o přesunutí díla do kategorie Ostatní nezařaditelné autora informovat buď zprávou a nebo prostřednictvím kritiky. Za toto se autorovi také za adminskou sekci omlouvám. Stejně jako za přeřazení tohoto díla do kategorie Ostatní nezařaditelné. Požádám Dera, aby dílo přesunul zpět do Diskuse a původní dílo odblokoval k nakládání s ním. Budeme se snažit takovýchto chyb pro příště vyvarovat.

 

Díky za pochopení.

 

G*


gringoo
01. 01. 2013
Dát tip
Formátování a úprava díla - myslím že mám stejný problém. Může za to zřejmě Firefox prohlížeč, nainstaloval jsem Operu a tam to jde bez problémů. takže prohlížím ve Firefoxu a při vkládání použiju Operu.

Prostě jsi to nepochopil a byl ti trapný to přiznat a dát mi šanci to trochu rozšířit.

Hlupáku.

Admin A
01. 01. 2013
Dát tip

Nestal jsem se adminem, abych měl něčí respekt. O přesunutí chujovin nebudu nikoho informovat. Jestli nevíš, co patří na hlavní stranu, piš diskuze do šuplíku.

Tečka.


Mimochodem, tahle diskuse má víc vět, popsal jsem problém. Je cekem trapas uklízet sám kritiku, která se na tebe snesla. Asi jako kdyby soudce rozhodoval o případu, v němž by figuroval jako obviněný. Ale vzhledem k projevené aroganci nemůžu očekávat, že takové věci chápeš.

Ty nejsi admin, ale blb. Když do něčeho někomu hrabeš, tak mu to laskavě oznam. Kdybys mi něco napsal, mohl jsem třeba vyhovět tvým požadavkům a doplnit text. Jenže ty seš prostě blb. Tvrdíš mi tu kraviny, protože je evidentní lež, že jsou všechny diskuse rozvinuté. Není to pravda, je jich tu více s jednou větou. Proč by jako text k diskusi musel mít víc vět, seš padlej na hlavu, nerozumíš otázce? Ale mně je nakonec celkem fuk, žes to přeřadil, nečiní mi potíže respektovat to rozhodnutí a skutečnost, že tu existují lidé s patentem na rozum, to jest blbové, ale mám problém s tím, že jsi mi to neoznámil a nevysvětlil. Seš prostě pan důležitej, co může mačkat tlačítka, můj respekt ale nemáš, protože se neumíš chovat.

Admin A
01. 01. 2013
Dát tip

Ne, nemyslím si, že by bylo vhodné tě o přesunutí informovat. Podívej se na jiné diskuze - rozvádějí téma, nabízejí možné pohledy, alespoň základně rozvinou, popíší téma, kterého se diskuze týká.

Ty jsi se omezil na jednu větu. Je to nesmysl. Pokud to stále nechápeš a hodláš i nadále zakládat diskuze o jedné větě, budu je i nadále odstraňovat z hlavní strany.

A tímto tě informuji, že tě o tom nebudu informovat.


Admin A: Krásně arogantní odpověď. Ale zkus opovědět na následující otázku: 1) Myslíš, že nebylo vhodné mě informovat o tom, že mi diskusi přeřazuješ? Je to otázkou elementární slušnosti. Jinak by mi to asi ani nevadilo. Nicméně, nejsi trochu na hlavu, když máš pocit, že diskuse musí mít víc než jednu větu? Těch diskusí s jednou otázkou, tu bylo více a problém s tím nikdo neměl. Diskusi dělají diskutující. Podle mě jsi hlupák. Píšeš mi, že pokud mě zajímá odpověď na tu otázku, mám napsat zprávou - komu? Nejsi ještě po oslavách pod parou? Nabádáš mě k hromadnému rozesílání zpráv, nebo jak tomu mám rozumět? Zkus si po sobě přečíst, než mi odešleš odpověď, prostě se vydýchej, aby z toho nekoukala ta arogantní nasranost. Adminům to sice obvykle sluší, ale to neznamená, že je to tak v pořádku.

Admin A
01. 01. 2013
Dát tip

A aby sis zase nestěžoval, tak tě informuji, že jsem ti přesunul i tuhle diskuzi.


Admin A
01. 01. 2013
Dát tip

<i>1. Dílo mi bylo přeřazeno bez mého vědomí, nikdo mě neinformoval, co je špatně. </i>

Tvé veledílo, které jsi zařadil do kategorie Diskuze, obsahovalo jednu větu - "Jak se vám líbí nový Písmák?" Jelikož toto není diskuze ani náhodou, odstranil jsem dílo z hlavní strany. Pokud tě tak moc zajímá odpověď na tuto otázku, obrať se uživatele ve zprávě. Buď si jist, že stejně bych postupoval u kteréhokoliv jiného autora.

<i>2. Dílo nemohu upravovat. </i>

Ano, nemůžeš. Je to tak nastaveno v systému.

<i>3. Nemohu již dnes vložit další dílo, proto jsem si vytvořil druhý účet (login se liší od mého o číslici 2 na konci). </i>

Pravděpodobně nemůžeš vložit dílo pouze do Arény, publikovat můžeš vesele dál. Prostuduj si pravidla. Není nutné si kvůli tomu zakládat stále nové účty.

<i>Ptám se, zda je to tady běžné.</i>

Ano, je to běžné. Zejména když jsem já ve službě.


Ahoj.

Změň si kategorii na Události a uvidíš:)


egil: A teď si tedy skutečně rýpnu i já. Kde se podle tebe dají "nahlédnout" možnosti zdejšího editoru? Jsem nejspíš slepý. Předem děkuji za další poučení.

egil: Bod 1 jsi asi přešel záměrně? Připadá ti normální někomu něco přehodit jako vidlemi a neříct ani Bé? Třebas se jedná o správné adminské rozhodnutí, ale co takhle komunikace a základní slušnost? Čili tak jako se zřejmě některý admin rozhodl nic mi neoznámit, tak já se nebudu obracet na něj SOUKROMĚ. Tomu se říká princip věci a můžeš klidně i namítat, že je to dětinské, já ti klidně napovím. Jsem rád, že víš, co je zde zbytečné a co nikoli. Beru to tak, že ses postavil za neslušnost některého z adminů. PS: Tvou poznámku o rýpání nechápu. Docela jsi mě tím naštval. Chyby v systémech jsou běžné a já jsem ji nepředpokládal. Nechtěl jsem to řešit, protože by mi to mohlo zabrat dost času, takže jsem se omluvil za formátování a nemusíš se do mě navážet. Vůbec nechápu, proč se do mě tady neustále navážíš, když jsi se se mnou původně nechtěl vůbec bavit. Jsi prudič nebo redaktor? Myslím, že i tak se to dá normálně přečíst, nehledě na to, že volba formátování je moje věc a jen jakousi přidanou a ne příliš významnou hodnotou textu. Než mi znovu odepíšeš, uvědom si, že jsi mě opravdu naštval a proč.

hynajs
01. 01. 2013
Dát tip

budeš ještě koukat, co se tu všechno děje..před několika lety dokonce chtěli i upravovat samotná díla..zdejší redaktoři..ale to naštěstí neprošlo


egil
01. 01. 2013
Dát tip

Milý Jíro, je to jedna z vedlejších a nepříliš vděčných aktivit- měnit kategorii, pokud je nesprávně zvolena. Týká se to především diskusních příspěvků. To není žádný zásah do samotného díla, protože je to věc ryze... "administrativní" (tedy plně v kompetenci adminů) a slouží ke zpřehledňování prostoru.

To ostatní - jestli máš špatně formátování, patrně sis pořádně neprohlédl a neprozkoušel možnosti vkládacího text. editoru. Což jsi měl učinit ještě předtím, než jsi začal rejpat. Spíš než chyba systému je to chyba tvoje.

Stejně tak - kdyby sis trochu zjišťoval a pohrabal se v pravidlech serveru, zjistil bys, že jsou zde pulikačná limity, mající za cíl zamezit kupř. zakládání nových a nových zbytečných diskusních fór (jako je třeba toto), grafomanskému vylévání šuplíků teď hned a naráz apod.

Se zpětným editováním děl se obrať soukromě na někoho z adminů. Osobně jsem s tím problémy nikdy neměl.

 


Omlouvám se za ztrátu formátování, ale nejedná se o mou chybu. Písmák je zřejmě nedokonale naprogramován.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru