Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kouzelnice Sisi 1. a 2. kapitola

15. 01. 2013
0
0
303
Autor
Zoubek

1.kapitola

 

Sisi,mladá obyčejná dáma,která postupně zjišťuje,že až tak obyčejná není. Vlastně ani její rodiče nejsou obyčejní.Jsou to.... kouzelníci.

Ano,slyšíte správně.Zjistit něco takového ,když dospíváte je děsně těžké.

Sisi,třináctiletá dívka chodící na základní školu,zamilovaná do Williema je kouzelnice. Bum,a další zpráva.Mamka čeká miminko,je těhotná. Ááá,to je super bude ze mě sestřička. Budu mít sourozence.

Páni,už se těším až tohle všechno řeknu Emily.Mimochodem,Em je moje nejlepší kamarádka.Má nádherné blond dlouhé vlasy až po pas a krásné modré oči a na svůj věk je dost vysoká.Je to nejvyšší holka ze třídy. Bohužel si ,ale kvůli tomu některé holky ze třídy z Emily utahují. Ty holky jsou naše sokyně. Je to Amanda a Barbara. Jsou to nejnamachrovanější holky ze třídy.

Barbara je dívka z bohaté rodiny.Nosí samé značkové věci a drahé šperky a žije ve vile.Má černé vlasy sestříhané na mikádo a zelené oči.Je to jediná dívka ze třídy,která má na facebooku přátele z deváté třídy. Amanda je také z bohaté rodiny,která žije ve vile a nosí drahé oblečení,ale má hnědé vlasy pod prsa a modré oči.

Ano,jsou to pěkné holky v porovnání se mnou,ale to neznamená že mohou být zlé.

 

2.kapitola

Ale počkat to jen tak rodičům nedaruji. „kdy jste mi chtěli říct že jsem kouzelnice“ rozčiluje se Sisi. „ No víš zlatíčko...Teď“ odpoví pobaveně matka.

Ahá,díky za uklidnění. Ach bože,já jsem celý život kouzelnice a vy mi to řeknete až teď?!!

No víš zlato,ještě je tu jedna věc.Nesmíš to nikomu říct,tedy smíš,ale jen jednomu smrtelníkovi za deset let“. Mami,Tati!!! To snad né. „ Ano Sisi,musíš se řídit kouzelnickými pravidly“. Noo,dobře,ale Emily to povím.. poslední slova už křičela ze schodů,běžela do pokoje.Popadla svůj notebook a přes facebook napsala Emily „ musíš k nám přijít,mám super novinu“. V tu samou chvíli přišla Sisi zpráva... Cože,že už by mi tak rychle odpověděla,to není možné. Tak od koho může tedy být??

Pane bože....Ááá,to je Will... páni,tohle je můj nejlepší den v životě.Will se chce zítra ve dvě hodiny sejít cukrárně. Nádech,výdech,nádech....né to nepomáhá,já se snad zblázním.

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru