Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kouzelnice Sisi 3.kapitola

15. 01. 2013
0
0
274
Autor
Zoubek

3.kapitola

,,Mami za chvilku přijde Em,abych jí mohla říct tu novinku“ oznamuje Sisi

,, Dobře zlato,ale nezapomeň smí to vědět jen jeden smrtelník za deset let“. ,,Ano mami,rozumím.Jo a ve dvě hodiny jdu s Willem do cukrárny,jo“ „ Ach,ano.Sisi,už jsi mladá dáma,jasně že můžeš,ale nezapomeň na to pravidlo“ ukončuje konverzaci matka a Sisi odchází do pokoje.Celou cestu,když jde Sisi k pokoji,si prozpěvuje. V pokoji sebou plácne do sedacího pytle,který dostala k třináctým narozeninám,je měkký a má červenou barvu,hodí se k semišovým tapetám co má Sisi na zdi.

Sisi tak sedí a přemýšlí o tom co ji rodičové zdělili a zda má to,že je kouzelnice,říci Emily nebo Willovi.Ach,bože,proč to nemohu říci dvoum smrtelníkům za deset let.?..! Áá,kdyby mi to rodičové řekli,když jsem byla dítě,Emily by to už věděla a teď bych to mohla říci Willovi.

 

No,tak Sisi řekni mi tu novinku.Honem nebo se zblázním.

Dobře Emily,já jsem z toho taky na větvi,nebudeš tomu věřit,ale......

( počkat,když Emily řeknu jinou novinku,tak to pak,že jsem kouzelnice,budu moci říci Willovi,ale co když mě Will nechce.....)

co ale,vyklop to Sisi“ naléhá Emily. No,Will mě pozval do cukrárny.Dnes,ve dvě hodiny se tam máme sejít,ale nemám co na sebe.

,,Sisi klid něco vymyslíme“ uklidňuje ji Em. ,, Vem si ty černé legíny s pusinkami a k něm to žluté tílko a černý svetřík.Budeš vypadat k nakousnutí“ dodává s úsměvem Emily. ,, Emily,ty jsi génius“ křičí radostně Sisi.,,Jo,to je ono.A k tomu bych si mohla vzít ty žluté kruhové náramky a žlutá peříčka jako náušnice. Hm,a pak tu černou kabelku a černé baleríny. Co myslíš Em?“ ,, Myslím že neodolá. Né počkat,vím to“.

Oh,Em. Co bych si bez tebe počala.Hned jak přijdu domů,tak ti zavolám...(Myslím,že jsem udělala skvělou věc.Emily je šťastná a to že jsem kouzelnice si nechám zatím pro sebe.Uvidíme jak se to s Willem vyvine.)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru