Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kouzelnice Sisi 4. a 5. kapitola

03. 02. 2013
0
0
446
Autor
Zoubek

4.kapitola

Za 10 minut budou dvě hodiny.Tak to,abych vyrazila. ,, Ahoj rodičové,Já jdu“ ,,Ahoj zlato“

Projít park a jsem v cukrárně. Ach,bože.Hrozně mi buší srdce,proč mě pozval?..!Klid Sisi. Nádech,výdech….. Pane Bože.Nikdy mi nepřišlo že je park tak dlouhý,jakoby byl dlouhý několik kilometrů. Au,zvrtla jsem si nohu, to né. Už vidím ten velký nápis ,,Cukrárna u parku“ . A také vidím povědomou tvář. Ano,je to Will…. Au,ale ta noha vážně bolí.

Ahoj Sisi“ ,, Ahojky Wille“ ,, Jsem rád že jsi přišla,ale co se ti stalo? „ ,, Ále když jsem šla parkem tak jsem si zvrtla nohu „ ,,Ahá tak já Ti pomůžu“ ,, Díky Wille“

V cukrárně jsme se posadili na klidnější místo,dál od dětského koutku a vstupních dveří,objednali jsme si 2x věneček a jeden jahodový koktejl. Nádherně jsme si povídali,bylo to romantické,byla skvělá atmosféra.,,Proč jsi mě vlastně pozval Wille?“ ,, No víš Sisi,kvůli dvěma věcem.Ta první je že tě miluji.“ ( oh,on mi to řekl z očí do očí a dal mi pusu,myslela jsem že se štěstím rozpláču) ,,Oh Wille,Taky tě miluji“ ,,a ta druhá je,že jsem vlkodlak,ale nesmíš to nikomu říct.Smí to vědět… (než stihl větu dokončit,dokončila jsem ji za něj) ,, jen jeden smrtelník za deset let“ a usmála jsem se. ,,Ale,jak to že….“skočila jsem mu do řeči… ,,jsem kouzelnice“ Oba dva jsem se na sebe podívali,usmáli a objali se. Will pak zaplatil a šli jsme do parku,dál od lidí.

5.kapitola

Mami,tati chci Vám něco říct.Víte jak jsem dnes byla s Williemem?? ,,Ano,zlatíčko a co se ti stalo? „ To je jedno.Chci Vám říct že s Willem chodím a že jsem mu řekla,že jsem kouzelnice a on mi řekl že je vlkodlak.Tak-že to,že jsem kouzelnice můžu říct i Emily. ,, Oh,zlato.Ty máš štěstí jako já s tatínkem.“ Ale mami. ,, Promiň zlato“ To je v pořádku, teď to musím zavolat Emily.

,,Emily je to tak super pocit být zadaná.Musíš co nejrychleji přijít k nám,musím ti všechno říct“ ,, Ok,Sisi budu u Vás za 10.minut“

,,Em,musím končit mám další hovor.Tak zatím“

,,Ano“ ,, Ahoj Tady Will“ ,,Oh,ahojky Wille“ ,, Sisi stýská se mi po tobě,nepůjdeme zítra do kina? „ ,,Wille taky se mi po tobě stýská.Půjdu moc ráda“ ,,Tak papa zítra“

 

Ahoj Sisi. ,, Ahoj Emily“ ,, Sisi co je to zase za novinku,kterou mi chceš říci?“ No,je jich více,tak si radši sedneme. Tak-že první zpráva je ,že ze mě bude sestra.. ,, O,páni gratuluji“ Děkuji,tak druhá je že chodím s Willem,ale to už víš.. ,, Jo,moc Vám to přeji“ Díky.No a ta třetí je... ,, No,Sisi nenapínej mě“ Emily,víš smí to vědět jen jeden smrtelník za 10.let,jsem kouzelnice. ,, Cože? Wow, to je úžasné ,až to zjistí Barbara a Amanda,tak.....“ Né,Emily,nesmí se to nikdy dozvědět. Neslyšelas co jsem říkala? Jen jeden smrtelník za 10.let. To je kouzelnické pravidlo. ,,Ale,Sisi,co by se ti mohlo stát? „ Emily!! Kouzelníci by mi udělili jistě nějaký trest... Prostě to nesmíš říct,je ti to jasné!! Řekla jsem Ti to,protože jsi moje nejlepší kámoška. ,, A-a-a co Will?“ vykoktala ze sebe Emily. To nech být,ty jsi nejlepší kámoška a nikomu to neřekneš.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru