Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Recenze - The Sims 3

18. 02. 2013
0
3
440
Autor
AlverisaCZ

A teď tu máme port z formátu .jar do .apk. Jsou to The Sims 3! Jak se povedly? No moc ne. Vyrobte si Sima potvrdíte že chcete hrát a hrajeme.

Nejdřív nás přepadne krátký TUT (nebaví mě psát tutoriál) jak se máme nakrmit a zbytek je na nás. Půjdeme na mapu města kterou někde v HUDu musíme najít a seženeme Simovi práci. Po tom co se vrátíme nám si Sim hlásí že je hladový. V téhle hře jsou Simové hrozně nenažraní a potřebují jíst (v našem čase) každou minutu (u nich hodinu)! Po tom co Sima dáme spát a těšíme se až zítra půjde do práce aby si vydělal na jídlo, se Sim probudí někdy uprostřed noci a chce jíst! Ignorujeme ho a dáme ho spát a tentokrát vybereme Long Sleep jinak se probudí po 8-40 minutách. A takhle to půjde pořád dokola, celou dobu co budete hrát.

Můžete rybářit (MŮŽETE protože já už TS3 nehraji) čímž si vyděláte víc než kdybyste chodili do práce. Když se vám z častého jezení rozbije lednička tak opravíte pomocí docela pěkně minihry, ve které vyhodíte vadnou součástku do koše a nahradíte jí.

Grafika taky nic moc, stačilo by kdyby nechali tu samou co zvládlo i moje staré LG KP500 (Life's Good : Král Prdů) a nenadával bych na ní. TS3 je jednodušší než TS3 v javě takže nebudete mít problémy s penězy. Co mě opravdu zamrzelo jsou víkendy. Jsou dlouhé (pochopitelně jen ve hře), nudné, můžete akorát lovit ryby a kecat se sousedy, což mě přivádí k otázce : Proč tu není čudlík na zrychlení času? To by bylo tak těžké ho přidat?

Příště lépe, děkujeme.

+ TS3 je jednodušší než to v javě, minihra opravování

- Hnusná grafika, většina miniher,extrémně nenažraní
Simové, chybí čudlík na zrychlení času

Hodnocení - 45%


3 názory

Admin A
19. 02. 2013
Dát tip
Tohle je literární server. Přesouvám do ostatních.

AlverisaCZ
19. 02. 2013
Dát tip

Nějaký problém s tím?


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru