Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Recenze - Dream House Days

19. 02. 2013
0
1
326
Autor
AlverisaCZ

Vzhledem k tomu ze mám natažený sval na noze tak jsem nešel do školy a z nudy brouzdal Playem a narazil na tuhle hru. A není to vůbec špatné!

Určitě jste si jako malí přáli být vlastníkem komplexu apartmánů, že? No asi ne. Ale tahle hra je jedna z nejlepších KairoHer (jak říkám hrám od KairoSoftu).

Jde o to že dostane velký pozemek v tom jsou 3 byty, musíte si sem stěhovat různé postavičky, rozšiřovat dům aby se tam vešli další postavičky, povolovat jim aby se brali, měli děti a vy z toho dostáváte nájem. Pidižvíci chodí do práce a dostávají plat a škol, tím si vydělávají aby vám ty peníze dali za nájem. Lidičky objevují přes svůj intelekt a hobby různé práce (asi je jasné ze člověk co má vysoké cooking neobjeví práci Pro Gamer ale spíš Pastry Chef)

Nezní to moc složitě? V každém případě vás hrou provede jednoduchý tutoriál díky kterému vše hned pochopíte.

V menu si můžete přidávat přátelé přes jejich ID a dostat tickety které jsou vzácné a kupujete si za ně speciální lidi kteří vydělají víc a vy tím pádem také. Nechápu proč musíme zadávat bůhvíkolikamístné číslo místo jména, bylo by to tak jednodušší. Pak jsou tu Leaderboardy, přes které se můžete porovnat s ostatními hráči (já to na první dohrání celkem zvoral tak žehlím výsledky).
No zkrátka vyzkoušejte sami, těžko se to celé vysvětluje.

+ je to ohromně zábavné, originalita, grafika, hra je
Zadara

- Hra je napoprvé poměrně těžká

Hodnocení - 95%


1 názor

Admin A
19. 02. 2013
Dát tip
Tohle je literární server. Přesouvám do ostatních.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru