Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Recenze - Game dev. Story

19. 02. 2013
0
0
342
Autor
AlverisaCZ

Game dev Story je výborná hra. Fakt. U téhle hry jsem strávil pěkných pár hodin (konkrétně 6-7 taky podle toho vypadám). Hra se pekelně těžko vysvětluje, ale když si ji zkusíte všechno rychle pochopíte. V základu jde o že dostanete partu nýmandů, garáž, sekretářku, šéfa a pár CRT monitorů a ta parta nýmandů vyvíjí hry.
Postupně se zlepšujete a zlepšujete až zjistíte že vaše hra se dostala do první desítky, máte v týmu několik hackerů a ty monitory už jsou LCD, vyhráváte všechny ceny.
Hře rozhodně nechybí humor, konkurenční firmy we jmenují Karoi Soft nebo Intendro, konzole PlayStatus a zaměstnanci Stephen Jobson, Sandy Claus a Shigeto Minamoto.
Vše výše uvedené je jen výcuc z toho co vše ve hře je.
V Game dev Story si můžete dokonce vyvíjet vlastní konzoli, takže pokud to podle vás dělají chlapi v Nintendu, Microsoftu a Sony špatně ukažte jim to (bez dvojsmyslů)!
O perfektní zážitek se stárá osmibitová grafika a osmibitová hudba. Zdá se to šílené ale funguje to perfektně. Game dev Story nelze než doporučit.

+ Zábavné, originální, grafika

- Stereotyp

Hodnocení - 85%


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru