Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Spolupráce na vytvoření neuropohádek

01. 03. 2013
1
8
1127
Autor
těša

V rámci přípravy kurzu anatomie a fyziologie mozku budeme vytvářet několik textů týkajících se zmíněných témat: zaprvé narativně podaná vyprávění o konkrétních procesech v mozku, zadruhé několik příběhů o konkrétních událostech medicínské historie. Pokud vás něco z toho /nebo cokoliv jiného, co by se mohlo takových věcí týkat/ zajímá a připadalo by vám jako dobrý nápad se k nám připojit, budeme rádi.

Jde nám samozřejmě v první řadě o určitou odbornou úroveň, nicméně si nemyslím, že by byla nutně protikladem literárně dobrého textu. Spolupracujeme víc lidí s více odbornostmi a zájmy, takže určitě není problém něco psát dohromady, i když o čemkoli neuro víte houby :)

 

 


8 názorů

Annabella
02. 03. 2013
Dát tip

Zní to zajímavě, já bych ráda viděla výsledky :) A co se nabídky týče, téma je zajímavé, ale zatím nemám ani maturitu, natož vědět konkrétní procesy v mozku. :D A pak, děti, spustil princ sodnodraselnou pumpu a všechno bylo jako dřív. 


Alissa
02. 03. 2013
Dát tip

Takhle, zkusila bych si to ráda, ale nejsem schopná zaručit, že nakonec vyprodukuju něco použitelného. Jestli by to stačilo tak, zadej parametry, případně příklad, co si asi tak představuješ.


StvN
02. 03. 2013
Dát tip

Nestezuj si porad. 


těša
01. 03. 2013
Dát tip

Narativně podaná vyprávění :) jo, stývne, já už bych potřeboval pomoct dýl, pokud všechno vyjde, budu mít příští víkend volno a dostanu se do nějakýho smysluplnějšího stavu. (co se nabídky týče, můžu se s tebou rozdělit o půlrok připravování a pár desetikorun, možná i na stovky dojde...vydělený pár lidma a stovkama hodin :) )

alisso...třeba tak. chtělo by se ti?

 

 


snake_01
01. 03. 2013
Dát tip

Žena hodlá atestovat v neurologii, ergo na toto téma se u nás najde lecjaká kniha, tedy proč ne - pošli mi na sebe nějaký lepší kontakt než tento a zkus mi navrhnout i něco konkrétního.

 

Díky.


Alissa
01. 03. 2013
Dát tip

Jé, že bych si zase zopakovala nervák? :-)


StvN
01. 03. 2013
Dát tip

Narativně podaná vyprávění? Vazne s tom budete potrebovat pomoct;) kolik nabidnes?


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru