Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kdo neskáče...

23. 03. 2013
1
2
639
Autor
PÁTER

Česko prohrálo fotbalový zápas s Dánskem 0 : 3 !
Dánský soupeř nasadil proti českým fotbalistům u nás málo známé hráče a ti zápas rozhodli ve druhém poločase.

Porazili Čechy hlavně s Elánem, Nasazením a Důrazem. Přesto si český fanoušek nemusí nad výsledkem zoufat. Naši fotbalisté Dány jasně přehráli již noc před zápasem.

Jako dýdžejové duc duc techno párty na dvou šmirglech byli znamenití!

A to bude na slabou Arménii bohatě stačit, protože na veřejnost pronikly zprávy, že Arméni techno hudbu nemají zrovna rádi, což nám hraje do vynilu. A i kdyby proti nám, nasadili byť jen na lavičku, nebo na tribunu, jako náhradníka, slavného Charlese Aznavoura , tak z toho již dnes při vší úctě k jeho výkonům, strach nejde, ten si odehrál to nejlepší již před léty ve sladké Francii.

Fotbalu zdar a technu zvláště! Kdo neskáče hop hop hop, je bílek!


2 názory

PÁTER
23. 03. 2013
Dát tip

Tak to jsem rád, že sis to přečetl a pochopil, že mi opravdu šlo o víc než ten zpackaný sportovní výkon. Musel jsem se zasmát, když jsem zahlédl naše borce za dýdžej stoly a jak se chválili, jak výbornou přípravu na zápas zvolili.

Vzpomínám, že po podobném a ostudnějším výkonu měli tenkrát někteří ještě síly roztáhnout holkám stehna a zařádit si na jiném hřišti.

Teď si kluci zahráli na dýdžeje. Třeba se po své kariéře tím proslaví. Duc duc duc! Hop hop hop!


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru