Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Motorkářské vášnivé odpoledne

28. 04. 2013
0
2
331
Autor
ytoka

 

    Ovívám se novinama a jsem nesmírně unavená. Venku je minimálně 35 stupňů. Líně se zvednu z gauče a jdu k oknu. Nikdo venku, a  vůbec se tomu nedivím v tomhle horku. Jdu si dát sprchu, dnes už třetí. A to je teprve dvanáct. 
  Voda mi stéká po těle. Vůbec není horká, dnes jsem si dala studenou, potřebuju se trochu zmátořit a ještě dnes něco dodělat na počítači. Ta práce mě zabije. Raději bych byla u vody, ale nic před uzávěrkou nestíhám.
           Sedím na vaně, ručník kolem hlavy, a těžce oddychuji. Nechávám do sebe vstřebávat požitek ze studené sprchy. Zvoní telefon. Nechám ho. Nikam nespěchám. Je neděle, tak to nebude nic důležitého. 
Kouknu na sebe do zrcadla. No jo, lepší už to nebude. Vzdychnu a nazuju si koupací bačkory. Jsou jemné a měkké. Masírují mi při chůzi chodidla, která jsou po sprše citlivá. Telefon zvoní zase. SMSka. 
          Kuba píše, že chce jet na vyjížďku na motorce, a jestli se svezu. Zapřemýšlím, ale jen chvilku. Potřebuju si provětrat hlavu. A Kubího jsem viděla naposledy v pátek. A stýská se mi.             
                  Pořád je ještě nádherný den.. slunce vysoko.. nebe bez mraků.. obleču si kožené kalhoty.. jsou mi těsné.. a hrozně mě vzrušuje ten pocit kůže.. jak studí na mém těle.. upnuté tričko, bundu, rukavice, ledviňák, kolem krku šátek.. rukavice do ruky, a spěchám před dům.
                 Kubí už čeká.. opřený o motorku, nohy v kotníku zkřížené.. ten tvůj úsměv, ten luxusní úsměv od ucha k uchu a já vím, že mě rád vidí.. podlamují se mi z něj kolena.. vždycky, už od doby, co ho znám. Jsme spolu dva roky, a pořád je to jako poprvé. Přivítám ho letmým polibkem na tvář, podá mi helmu a vyrážíme.. 
                 Omamný teplý den je jako stvořený pro vyjížďku.. vítr mně líže kolem helmy.. vyjedeme daleko za město.. Ani nevím jakým směrem.. oddávám se skvělé jízdě.. cítím neskutečné vzrušení, protože jsem rozkročená za Kubím a dotýkám se ho mými intimními místy, a když motorka cukne, já se svezu k němu, a tak je to pořád dokola.. div z ní nespadnu... míjíme auta, domy, vesnice.. lesy.. ta vůně lesa, je nádherná.... 
Najednou chci dolů, chci se milovat, teď tady, a hned a tvrdě, jako správný motorkář.. v kůži, zpocená a v záři krásného dne.. 
Nevnímám nic, jen jeho a jízdu.. a je to parádní jízda.. ..Ani si nevšimnu , že se zatáhlo, že slunce je to tam a my jsme daleko od domova.. začíná krápat.. přes štít na helmě už ani nevidím.. natož on, pořád si stírá kapky ze štítu.. zpomalí a odbočí z cesty.. jedeme pomalu..lesní prašnou cestou mezi stromy...  Vzhlédnu nahoru a zamrzí mne, 
protože prší jen nad námi a já doufám, že se to  rychle přežene...jako by nám to ten mrak dělal schválně...Ale v dáli vidím stodolu.. Kuba jede k ní.. už jsem pochopila, tam přečkáme ten marast.... a pak pojedeme dál.. 
         Tak to z toho ježdění zatím nebylo nic moc.. než přijedeme ke stodole, už lije jako z konve.. a my jsme promočení na kost.. seskočím z motorky a běžím dovnitř, jsem jako ve snu.. je plná sena.... ta vůně.. nádhera.. čisté, čerstvé seno.. tolik opěvované v poezii..romantické, šustivé, a vábné.. 
Sundám si helmu.. a rozepnu bundu..otočím se za Kubím... motorku tlačí dovnitř, postaví ji na stojan a jde ke mě.. sundá si helmu.. a dívá se na mně, u krku mi bunda nedoléhá , tak mi déšť jemně zmáčel i tričko.. a je to určitě příjemný pohled, dívat se na mokré tričko, pod nímž se rýsují dmoucí ňadra.. a samozřejmě je mi zima, takže jsou napjatá k prasknutí.. položí helmu a jde ke mě.. rukou mi jemně pohladí ňadro přes tričko a zmáčne.... slastně vzdychnu.. a pootevřu rty k polibku, ale nelíbá mě..mučí mě, jako vždy.. jen se usmívá, a oči mu žhnou touhou.. druhou rukou zmáčkné mé druhé ňadro, a já se cítím úplně mimo sebe.... pak mi  po ramenou stáhne bundu.. je kožená, těžká a s velkým rámusem dopadne na zem .... svlékne mi tričko.. stojím tu teď v krajkové bílé podprsence, která mi drží má rozechvělá prsa.. už chci být nahá, celá a pro něj.. rozepne mi knoflík a zip a stáhne kalhoty níž.. ale jen pod zadek.. hýždě mi drtí ve svých dlaních.. tak moc jsem si přála drsný a rychlý sex, a najednou mě ta romantika totálně dostává.. rychle si rozepíná bundu, strhává své  triko, šátek, kalhoty.. je připravený, tak krásný, plný.. mužný, smyslný.. a ty jeho oči, ty plamínky , to očekávání, to vzrušení.. a já už se vidím v jeho náruči... 
                     Už cítím tu chuť sexu.. co přijde.. jsem celá rozechvělá a rozbolavěná.. po něm.. hladová.. postrčí mě víc dozadu, div nezakopnu.. a najednou už je konec jemného zacházení..teď přijde to, co oba tolik zbožňujeme, nenasytný sex.. spadnu do sena , je v okamžiku u mě.. začíná mě zuřivě líbat.. na rty, na krk, na ňadra, jemně kouše mojí pokožku mokrou od deště.. a saje mi bradavky a v dlaních jemně mačká ňadra.. pak prudčeji.... 
          Pak si všimne, že je tam hranatý balík ze sena..Vezme mě do náruče, posadí mě na něj a roztáhne mi nohy.. chvilku si se mnou hraje.. mačká mi stehna, rukou klouže k mému klínu, a jemně zasune prst dovnitř, aby se ujistil, zda jsem na něj připravená... a pak se usměje šibalsky, protože ví, že nemusí, jsem totálně nažhavená, a totálně vlhká... a roztoužená.. až do mě vsune své velké mužství.. když je vzrušený, je krásný.. .. jenže opět mě mučí a dává si na čas. Jemně vklouzne jen po špičku svého mušného penisu a stále to opakuje.. .. úplně se rozpouštím.. Svlékne si zbytek svého oblečení a položí mě a pak mě přetočí mě na břicho.. seno mě přitom jemně štípe do hrudi, ale je to spíše příjemné.. .. roztáhne mi nohy, rukou se sune po stehně.. a hněte cestou moji kůži.. pak cítím neskutečnou slast, když si nadzvedne můj zadeček a vnikne do mě.. jemně.. a pak začne přirážet.. a to už tvrději.. hroutím se pod tou rozkoší znova a znova.. ani nevím,kdy přišel orgasmus. Jje to jeden velký explodující výbuch.. cítím každé jeho vniknutí.. slyším každý můj vzdech, který se stupňuje..  
          Opět cítím vůni sena.. jeho vůni.. vůni sexu.. a nedokážu se ubránit tomu, co právě děláme..vzdychám, stále více hlasitěji.. tak moc to prožíváme..ten sex, to uspokojení.. dlouho jsme se hledali.. nikdo mě nikdy tak neuspokojil, jako on.. a já miluji chvíle, když jsme spolu... a můžeme se touto cestou vydávat pořád dokola... 
Vyvrcholím minimálně 3x, a pa vyvrcholíš i on.. přesně tohle jsem si přála už při té jízdě na motorce.. .. a teď je to doopravdy...........

Ležíme spolu na seně a oddechujeme.. škvírou k nám opět pronikají sluneční paprsky.. venku je po dešti čistý vzduch...... a po mraku ani památky. 

"Pojedeme? " ptá se. Spiklenecky se usměji: "Jasně, ale tohle si chci vychutnat ještě jednou.. tu stodolu už bychom příště nemuseli najít.. " Aon přesně ví, co jsem tím chtěla říct.. :-)

 

2 názory

ytoka
02. 05. 2013
Dát tip

:-) 

 


lenkak
01. 05. 2013
Dát tip

;-)  Ahoj, já kritizovat nebudu :)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru