Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tučný název

27. 05. 2013
0
1
919
Autor
houmles

Je to krutý, ale co už..

Jen aby se něco dělo nemusí pršet, stačí kapka krve jen aby ten niternej pocit nedokončení, začátku bez konce zase o kousek dál vygradoval a z čáry života mi furt nevylejzala přímka Vždyť i lidská larva se kroutí při doteku světla pookřeje a nabírá na barvě ze studené se pomalu zahřívá a ani když je okolí nesnesitelně horké z místa nevyskočí, nechce-li a trpělivě čeká, co bude dál. Nic než kolmice do vesmíru milá larvičko, živote zprzněný jak malý jsi v tom širém světě pečené srdíčko, dekolte rozvitý Zkus chvíli kroužit, než svou čáru lapíš protože pak už Ti pomoci není Ten výtah vzhůru, ta čára k nebi je Tvůj totem. Falus. Přirození.

1 názor

Zbora
27. 05. 2013
Dát tip

Chtělo by to k tomu nějakou performance - černej skep, matný světlo a alespoň ruchy z basový kytary. Takhle jenom ke čtení to moc neni...teda jo, ale jenom ta část do přímky, pak už tomu dáváš hrozně na prdel.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru