Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Z deníku Mary Jane.

15. 06. 2013
0
7
813
Autor
Karo-la

Prostě jinde.

Moje podvědomí je asi otevřeno. Poslouchám furt tu samou a stejnou hudbu a je mi to děsně příjemný. Po tvářích mi teče teplo a jsem v ráji. Každej dotek mě bolí. Pořád ty samý bubny…Metaxa, dotkni se slunce a Lucie…Ta moje malá sladká Lucie, která miluje Pohyby a nebo Šrouby v hlavě. Připadám si jako někde na pláži. Jen slunce, horko já a moje rozpálená touha po tom mít slunce v duši. Je to zasraná psychoaktivní látka ale já tohle prostě asi miluju, nebo možná moje druhý já. Snažím se sepsat si na papír to, co vidí moje vnitřní oko, můj malej mozek.  Cítím tady ve vzduchu medovník….Krásně nepečenej a slaďounkej…Mám hlad…Jako kdyby mě do nosu praštila vůně máminýho kuřete. Z otcovy strany cejtím chlad…Je to hrozně nepříjemný…Je mi zima na ruce. Jak úmorné, jak odporné…Cítím se jako umělec z minulýho století nebo toho ještě předtím…Těžknou mi víčka a já nevím, co vlastně mám psát? Svůj životní příběh, nebo tuhle proklatě, krásnou chvíli? Jsem otrokem dnešní doby. Moje já potřebuje svobodu, moje já potřebuje dýchat.

Baví mě to, jen tak „bezmyšlenkovitě přemýšlet“. Hodit svou dojemnou story na cár papíru. Není čas , prodlužovat tuto bezcennou komunikaci, mezi mnou a mým světem. Nechám tedy jen doznít ten šedavý , opiátový kouř a prostě sbalím další.


7 názorů

Karo-la
21. 07. 2013
Dát tip

Beru si to k srdci...:)) Děkuju!:)


VH64
21. 07. 2013
Dát tip

Čoveče, ano, srdce určitě, ale nezapomeň i na hlavu a patu!


Karo-la
20. 07. 2013
Dát tip

Líbí se mi tvůj smysl uvažování..:)

Nechci psát komerci nebo to co letí...Stále a dále používat to co se právě teď sakra čte...Já do toho dávám srdce...Kdyby dřív prokletý básníci nebyli rebelové, dnes se o nich nepíše...Protože to co uměli, to byl jejich talent...:)


VH64
20. 07. 2013
Dát tip

On ani ten Kolumbus nebyl první, jenže měl kliku... Na což se my spoléhat nemůžeme.

Asi si publikum najdeš, ale - prostě jinde...

Proč používáš "otevřeno", když jinak je text ale "fest moderní a uvolněný".


super závěr :)


Pro mě je to pseudofilozofující výkřik, nic novýho pod sluncem. Jak píše Janina-za střízliva, dopoledne a u stolu v práci je to mělký.


Janina6
16. 06. 2013
Dát tip

No jo, no. Každý miluje určitý druh hudby a každý tak zoufale chce mít svobodu, a když se sjede nebo opije, tak má chuť zachytit všechny ty úžasné a neopakovatelné pocity a představy,  které mu připadají v tu chvíli tak geniální, a které ty, co to nekouřili či nepili, naprosto nebaví... a všechny deníčky jsou si tak moc, moc podobné.

Ale až bude tvoje hrdinka zase při smyslech, docela by mě zajímal nějaký skutečný příběh z jejího života.  


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru