Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

vražda?

13. 02. 2002
4
0
664
Autor
kowalski

vážně se to stalo...

Stalo se to nedávno...Přejel jsem chlapa. Auto jsem měl na odpis, přední sklo rozbitý, kapotu promáčklou jako bych naboural do zdi. Ani nevím, kde se na tý silnici ten blbec vzal. Prostě se tam objevil a já do něj narazil. Byl na místě mrtvej. Místo tváře měl kaši, sanici utrženou, zuby venku, otevřenou zlomeninu na levý ruce a levý voko...Vo tom radši nemluvím. Přijeli policajti a první co řekli bylo: \"chlape, vy ste ho zabil\". díky hoši, už je mi líp.

Později se zjistilo, že měl  3 promile alkoholu v krvi. U soudu řekli, že jsem nevinej, že to nebyla moje chyba. Můžu prej jít klidně domů. No jo, ale kdo mi pomůže usnout?


Shoth
17. 09. 2003
Dát tip
a jak se cítí takovej člověk kterej někoho zabije i když ožralýho?

kowalski
18. 02. 2002
Dát tip
fikce to neni.stalo se mýmu kamarádovi.nekecám.vlastně ani nevím,co nebo kdo to kowalski je.Jenom jsem někdě zahlídnul to jméno.

Gastarbajtr
16. 02. 2002
Dát tip
je to silný-------*!

Nuitík
16. 02. 2002
Dát tip
uuuuf, tak to nevím, proč si tyhle nechuťárny vždycky dokážu detailně vybavit před očima....ooooops...je mi špatně....*

Wopi
16. 02. 2002
Dát tip
ten nick mě svádí podezřívat Tě z fikce

Nuitík
16. 02. 2002
Dát tip
:o)))

Norek
15. 02. 2002
Dát tip
život je potvora, mává s námi jako vichřice a musíme si dávat sakra velkej pozor, aby s námi nepraštil o zem když se tomu poddáš, život s tebou praští a "rozbiješ si obličej" jako ten opilec mimochodem tvůj styl psaní se mi líbí

Když odpouštíme, odpouští se i nám. Sv. František z Assisi Odpusť sám sobě. Nemůžeš za to. Je to asi těžké, ale jinak to nejspíš nejde. Nemůžeš se po zbytek života trápit něčím, cos nezpůsobil a čemu jsi nemohl zabránit.

rufusz
13. 02. 2002
Dát tip
dej si pár piv,to je nejlepší lék.to pomůže každýmu.tip.

Albireo
13. 02. 2002
Dát tip
Dovedu jsi představit mnohem větší hrůzu: kdybys za to mohl. V tomhle případě nezbývá, než zapojit rozum a nechat si od něj pořád opakovat, že si to zavinil jenom sám. Monty: ten citát je skvělý!

ulita
13. 02. 2002
Dát tip
to je těžký.....chce to čas, čas a zase čas...možná je to výzva. držím palce.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru