Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

gratulace na záchodě

15. 02. 2002
0
0
509
Autor
caracas

Gratulace na záchodě

 

Nemám rád

Nemám rád, když lidi otravují.

Nemám rád.

Nemám rád, když gratulují.

Nemám rád

Nemám rád když stopují mé stopy.

Které vedou na intimní místa, ale přesto jsou i tací, kteří serou na city a přesto!

Svým trapným chováním přivádí sami sebe, i ty druhé do rozpaků.

Např. Jednou mě vystopoval jeden slepec - nevím jak to udělal, ale vedou se zmínky, že slepci jsou velmi dobří stopaři. No a tento slepec mě stopoval až na WC.

Když jsem sedl na mísu a chtěl jsem si ulevit. Tak, protože mne neviděl a měl stejný úmysl, sedl na mě lekl se a strachy co mu udělám se na mě vysral.

No když jsem ho ze sebe sundal a odhodil, tak se mě chudák malej (teda slepej) chtěl omluvit a jak jsem stál u mísy a močil podal mi ruku, omluvil se, ale on mě chytl upně za něco jiného. No a on nebyl takovej člověk, kteří podávají ruku tzv. leklou rybu nene on teda ne. Stiskl a potřásl.

No alespoň jsem ušetřil práci s oklepáváním. Ten se tak lekl, že vyběhl z oné místnosti na frekventovanou třídu. Ani se nerozhléd, jak nás to učily napřed doleva pak doprava a zase doleva. Byl to slepec, ale to už jsem řek. No samo zřejmě, že ho srazilo auto. A už byl na oněm světě.

A co je na tom nejhorší, když ten člověk byl slepec tak jak mě mohl poznat, že to jsem já ?


Nuitík
16. 02. 2002
Dát tip
no, to víš, gratulanti jsou vlezlí. Povim Ti to asi takhle, nebyl to žádnej slepec, nýbrž známej teplajzník Tóňa, kterej si Tě den přdtím okoukl a říkal si, dobrý, s TÍM si pogratulovat, dobrý...a druhého dnes se stalo, že.....a dám už to znáš. No, věř mi, já ho viděla za dveřmi WC, jak si bere z pod kabátu skládací bílou hůlku. Ale proč se na Tebe ještě navíc "vysral" to byla asi jen zlomyslnost...pacholek jeden!!! :o)

cup_of_tea
15. 02. 2002
Dát tip
Nakou hloubku to asi ma...Sice moc nemusim tyhle "tvrdy" basnicky,ale ...jak mohl vystopovat ze ses to ty? To byla na zaver vcelku dobre polozena otazka...

Norek
15. 02. 2002
Dát tip
zajímavý

Začátek je povedenej, ale ta historka se slepcem je tak nějak... zvláštní. Jsou tam skoky v ději, který nechápu - nejdřív seděl na míse, slepec se na něj vysral a pak hned stál u mušle? To je trochu přitažený za vlasy, ne? Bez tohohle logickýho kiksu by se mi to líbilo víc, i když uznávám, že tvůj styl psaní má cosi do sebe.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru