Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

dopis pro pana Gastarbajtra

Výběr: Gastarbajtr
18. 02. 2002
6
0
2237
Autor
rufusz

gaste: :-))))))))))))) pořád kámoši? snad ses nenasral, znáš můj humor.tak ahoj.

Vážený pane Gastarbajtere,

 

nevadilo mi, když jste včera mé sestře řekl, že je kráva-blbá-pitomá. Vím, že jste měl na to právo, protože vás nazvala smradlavým pankáčem. To, že jste před týdnem usnul značně opilý ve vaně, zapomněl zavřít vodu a vytopil celé druhé patro, včetně bytu paní ředitelky Reckziegelové, na to už jsem také zapomněla. Ale dnes...Dnes to byl vrchol. Přišel jste v zašpiněných botách, nanesl do vstupní haly asi metr bahna, zapálil jste si cigaretu v chodbě, ačkoliv tam visí nápis KOUŘENÍ ZAKÁZÁNO (a vy to dobře víte!!!) a ve finále jste kopal do dveří pana profesora Waldhausera a křičel jste na něj, že mu zabijete jeho psa!!! Jak mi to vysvětlíte? Navštívím vás v pátek v 15:OO, buďte prosím doma.

 

s pozdravem

Petra Hasalová, domovnice


Narvah
14. 12. 2004
Dát tip
:)

Nuitík
20. 02. 2002
Dát tip
Vážený a ctěný spoluobčane Gastarbajtr, Vzhledem k tomu, že jste mi pořídil velmi krásný nafukovací člun a navíc přidal i kachničku, považuji Vás za slušného člověka. Vždyť kdo z nás kdy nezapomněl vypnout kohoutky u vany??? Komu z nás se někdy nepodařilo vytopit souseda? byť tak významného, jako jsem JÁ, to samozřejmě...odpouš.....kurňa, já kráva zapomněla vypnout kohoutek! Mám to tu, jako na plovárně....omlouvám se předem, pane profesore Waldhausere, koupím Vám nafukovací člun, chcete? S pozdravem, Vaše ředitelka Reckziegelová

Gastarbajtr
20. 02. 2002
Dát tip
Pane profesore Waldhausere, za všechno co se týká mé osoby můžete Vy. Já jsem k Vám chodil na konzultační hodiny kvůli předmětu Jak si najít dívku, ale Vy jste mě hned vyhodil ze dveří, že takové píčoviny mi vysvětlovat nebudete....a nedal jste mi ani zápočet, tudíž tento předmět musím opakavat i letos...u pana docenta Reckziegela. Oba jste stejní, říkáte, že je to jednoduchý, ale pochopte, že každý nemá to štěstí, aby vypadal jako gigolo.....proto jsem si nechal vyholit to číro.... ZA VŠE MŮŽETE VY!!!!!!

Nuitík
20. 02. 2002
Dát tip
brekeke....

Astalavista
20. 02. 2002
Dát tip
:))

pino15
19. 02. 2002
Dát tip
:o)))))))))

Gastarbajtr
19. 02. 2002
Dát tip
Přátelé! Ostře se ohrazuji proti všemu, co sem pan profesor Waldhauser napsal, protože tohle není žádná pravda, já jsem člověk mírumilovný a jestli mě někdo nazývá smradlavým pankáčem, mám další důvod k tomu sem napsat SICK OF IT ALL! *!!!

Nuitík
19. 02. 2002
Dát tip
smradlavý pankáči:o)))

chňá chňá..

Gastarbajtr
19. 02. 2002
Dát tip
už i ty, Nuitíku!? :-)

Vážený pane Gastarbajtr, prostudoval jsem mnoho literatury o lidech Vašeho typu a došel jsem k názoru, že jste lidé, kteří jsou naprosto prázdné nádoby. Proč si nenajdete přátele, dívku nebo někoho, kdo Vám porozumí a společně nezačnete provozovat nějaké ušlechtilé hoby? Svět je krásný a neměl byste si, ve Vašem případě dozajista, krátký život kazit jakousi pokřivenou hrou na renegáta společnosti. Tento dopis je jasný důkaz, že se Vám snažím porozumět, a proto to samé očekávám od Vás. V opačném případě Vás čeká soudní vystěhování. S přátelským pozdravem profesor Waldhauser

rufusz
19. 02. 2002
Dát tip
ano, gastarbajtr je vážně zvíře, nechodí do školy a má rád alkohol. vždyť ho všichni známe,kamadádi, ne? :-)))))))))))))))

Ano, je to dobrý kamadád. Jenom by neměl tolik chlastat.

Radost
18. 02. 2002
Dát tip
supr! :-))

Vážený pane Gastarbajtr, Vaše dnešní chování mi, mírně řečeno, vyrazilo dech. Jistě víte, že se živím duševní prací, jmenovitě ligvistikou, a tudíž potřebuji co nejvíce klidu. Fakt, že vy jste tzv. pankáč a povaleč mě naprosto nezajímá. Co je to za životní filozofii, když chcete ubližovat nevinným zvířatům. Podle mne jste sprostý darmošlap. Kontaktoval jsem paní domovnici Hasalovou a celý případ budeme řešit na nejbližší domovní schůzi. profesor Waldhauser P.S. Připravte si 800 Kč, které jsem byl nucen zaplatit za ošetření mého psychicky zdeptaného psa.

Pane Gastarbajtr, chci Vám jen tak mimo protokol napsat, co si o Vás myslim:"JSTE HOVADO!" Vězte, že nyní je mi výrazně lépe. domovnice Hasalová

Astalavista
18. 02. 2002
Dát tip
hééé:))))* Ale vono se to asi fakt stalo, co? Alespoň v nějaký pokřivený podobě:))

morskyvanek
18. 02. 2002
Dát tip
Tak tohle nemá chybu.... :o)))

Nuitík
18. 02. 2002
Dát tip
Vážený pane Gastarbajtr, chci nafukovací člun! Nemůžu spát, vždy jsem si přála mít vodní postel, ale toto už je přespříliš, začínám pociťovat první příznaky mořské nemoci. Jsem nekonfliktní osoba a proto po Vás nechci žádnou finanční osobu nebo odčerpání vody z bytu, jen ten nafukovací člun. Děkuji předem. S pozdravem ředitelka Reckziegelová *

Nuitík
18. 02. 2002
Dát tip
finanční osobu??? Co to je??? :o))) finanční náhradu tam mělo být chi chi, tohle zavání skorem až bordelem....

ježišitojehustý.. Gaste.. JSEŠ ZVÍŘE!!!!!!!!... ale toho psa, toho psa... se wopovaž!!:-)))))))))))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru