Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nový milenec

18. 02. 2002
3
0
1126
Autor
Šemík

***

Iva je ctižádostivá mladá žena. Žije spíše pro přítomnost, než aby myslela na věci budoucí. Sama však cítí, že je třeba se usadit myslet na rodinu. Je jí dvacet sedm let a už dobrých osm let neprožila pořádnou lásku. Ne, že by neměla chlapy. Co se týká sexu, užila si až až. Nic jí nebylo cizí. I milování s více lidmi zažila. Partnery přestala počítat, když jich bylo přes deset. A i toto byl důvod, proč se rozhodla usadit. Věděla, že to chce změnu prostředí. Život v Praze byl příliš hektický. Našla si místo ve svém rodném městě. Věděla, že jedinou nevýhodou bude bydlení u rodičů, ale třeba se časem zmůže na vlastní byt. Rozloučila se se svými přáteli a odjela do staronového působiště. Nastoupila v práci u počítače a začala poznávat své spolupracovníky. Nejvíce se jí jako kandidát na přítele zamlouval šéf Karel.

 

***

Karel, muž něco přes třicet, je dobrý softwarový odborník, ale má trochu problémovou povahu. Melancholicko-cholerický introvert. Nikdo neví, kdy nečekaně vyletí, protože už delší dobu v sobě něco dusí. Vlastně v tyto dny vylítával dost často. Byl poznamenán rozchodem se svojí dlouholetou přítelkyní Veronikou. Vlastně, až příchod Ivy ho začal přivádět na jiné myšlenky, než na Veroniku. Signály, které vysílali nová pracovnice a její šéf, začalo brzy vnímat i okolí. Spolupracovníci Karla často hecovali narážkami typu:

“Ta po tobě jede.”

Nebo:

“Tak už jí konečně sbal.”

Případně drsnější, narážející na sexuální akt.

Karel, povzbuzen siláckými řečmi, se nakonec osmělil a pozval Ivu na večeři. Tam oba zjistili, že mají spoustu společných názorů i zájmů. Od té doby měli oči jen pro sebe. I na oběd chodili společně.

 

***

Iva se brzy do Karla zamilovala a ten její cit opětoval. Ona po letech poznala co je to nezištná láska, bez myšlenek skončit hned večer v posteli. On zase pomalu zapomněl na šok, který mu připravil odchod Veroniky ve chvíli, kdy už začali plánovat svatbu. Často však o své bývalé lásce mluvil. To byla jediná věc, která Ivě trochu vadila. Naštěstí s přibývající časem se Veronika pomalu vytrácela. Když spolu chodily asi tři měsíce, zašla Iva prvně do jeho bytu. Po dvou skleničkách se i stále nesmělý Karel odhodlal a s Ivou se prvně pomiloval. Iva to velice prožívala. Nebylo divu, po tolika pro ni nezvyklých postních dnech, které vydržela hlavně z lásky ke svému novému příteli. Jak už bylo řečeno, nebyla světice, ale dokázala být věrná.

 

***

Karel časem navrhl své lásce, aby se k němu přestěhovala. Ta už na tento návrh netrpělivě čekala. Život s rodiči se stával čím dál nesnesitelnější. Když už takhle spolu bydleli půl roku, začal pomalu ten blouznivý cit ochabovat, ale na kvalitě jejich vztahu to neubíralo. Ivě jen vadila určitá Karlova nesmělost při milování. Často se milovali potmě a jinou než misionářskou polohu její partner neuznával. Stále však věřila, že se jí časem povede přimět svého vyvoleného i k vášnivější hrátkám. Přišlo jí, že má hezké tělo, ale on se dokázal svléknout jedině potmě. To chce čas utěšovala se.

 

 

 

 

 

 

***

Iva se jednou dostala služebně do Prahy a nedalo jí to, aby nedala vědět své kamarádce Alici. To byla holka se kterou bydlela a prožily řadu nočních jízd. Jestliže Iva dokázala být věrná muži, kterého milovala, tak na Alici to rozhodně neplatilo. Žila naplno a bez zábran i v sexu. Byla to vlastně ona, kdo naučila Ivu jak chutná sex ve třech. Iva se potřebovala ze svých problémů vypovídat a Alice pro ní byla tou pravou vrbou.

“Tak tvůj kluk je trochu ňouma, jo?”

“Hele Ivčo, pamatuješ si na Libora z práce ve Vysočanech?”

Víc nemusela říkat. Ivě se vybavil urostlý kluk, který k nim do zaměstnání přišel hned po maturitě. Když se náhodou srazili na úzké chodbě, tak se Libor zpočátku lepil až na zeď, aby se nemusel žádné ženy dotknout. Alice a Iva se tenkrát vsadily, která ho dřív dostane. Vlastně to byl nápad Alice a ta také vyhrála. Dala však možnost i své přítelkyni a po jednom tahu, kdy je Iva doprovázela, skončili všichni tři v posteli, nakonec tu postel ani moc nepotřebovali. To byl tedy první sexuální zážitek Ivy s více lidmi. A Libora určitě také. Alice je oba zaučovala. Libor i Ivka byli dobří žáci. Libor je pak často překvapil jaké hrátky si uměl vymyslet. Prostě z nekňuby se stal vynalézavý milenec. Vlastně nějaký čas s nimi i bydlel. Iva strávila několik příjemných nocí s Liborem sama, když byla spolubydlící na víkend u rodičů. Vlastně ani netuší, jestli to Alice ví, ale při povaze její kamarádky to bylo jedno, navíc po tolika letech. Časem už obě slečny viděly, že se jim to nějak vymyká. Přece se nebudou dělit o jednoho. Naštěstí vše vyřešila mladší kolegyně, která jim Liborka přebrala. Iva si až teď všechno vybavila. Asi zaslepenost láskou jí nedovolovala myslet na jiné muže. V Alicině hlavě se zrodil plán:

“Prostě přijedu jako na návštěvu, večer něco vypijem a to by bylo, aby se z tvýho chlapa nevyklubal Casanova”.

“Myslíš, že nebudu žárlit?” “To není jako s Liborem, Karla opravdu miluju”.

“Neboj nenecháme to dojít moc daleko, rozhodně ne dál, než si budeš přát”.

Tady už Alice trochu lhala, ale možná tomu i v té chvíli věřila. Nikdy by však nepřestala svádět chlapa, dokud by ho nedostala tam, kam chtěla.

“Hm, no dobře, nakonec budu u toho a je pravda, že nějaká ta zkušenost tomu mýmu jen prospěje, ať se vybouří včas”. A v duchu si ještě přimyslela: “Jako já.”

Ještě se domluvily, že by to mohlo vyjít už příští víkend. Vše upřesní telefonem.

 

***

Karel se již nemohl své lásky dočkat. Bylo to poprvé od společného soužití, co byli dva dny od sebe. Uvítal Ivku kyticí růží a ta hned nenápadně začala uskutečňovat v Praze domluvený plán:

“Jak víš spala jsem u Alice a hodně jsme toho probrali”.

“Ještě dělá v Modřanech?” zeptal se celkem bez zájmu Karel.

“Jo jo, víš ráda by přijela někdy na víkend, že bych jí ukázala město, ale nemá kde přespat.”

“To je přeci jasný, vezmeš ji sem, teda pokud jí nebude vadit gauč v obýváku”.

“No, je to tvůj byt, mohla bych s ní být u našich”.

Byt je stejně tak tvůj jako můj a už o tom nemluv”.Řekl bez zaváhání Karel a žertem dodal:

“A je ta tvoje kámoška hezká”?

“Tak to pozor, žádný svádění kamarádek”. Odpověděla Iva a místo dalších slov svého milého vášnivě políbila a nezůstalo jen u toho.

 

***

Iva se týden těšila na příjezd své kamarádky. Když Alice v sobotu po poledni konečně přijela, trávily většinu času v kavárně, aby přesně zosnovali svůj plán. Trochu se posilnily nějakou tou becherovkou na kuráž. Z prohlížení města moc nebylo. Najednou už byl čas jít uskutečnit, co se zrodilo v jejich hlavách. Zakoupily láhev sektu a jablečnou vodku. Obě už věděly, jak se dá rychle opít po sladkém alkoholu.

 

 

 

 

***

Karel obě dámy přivítal. Iva mu Alici představila. Ze slušnosti políbil Alici, která mu polibek naservírovala a poté políbil i Ivu a trochu ucukl:

“Ty jsi pila”?

“To víš je zima, nějak se člověk musí zahřát”.

A to už se věnovala svojí kamarádce:

“Tady se posaď a já jen vyndám jednohubky a chlebíčky”

“A Karel se postará o pití”. Řekla a podala mu tašku se lahvemi alkoholu.

“My budeme pít”? Zeptal se Karel, a pak smířlivěji dodal:

“Vlastně jednu skleničku neodmítnu, mám toho za celej tejden dost”

Tak došlo k otevření sektu a přípitku, po němž se chtěl pan domácí nenápadně vytratit na fotbal. Za tím účelem si už dopoledne přemístil televizi z obýváku do ložnice.

“Ale snad nechceš, abysme tohle všechno snědly a vypily samy”? Zadržela ho Iva a Alice po něm mrkla a trošku našpulila rty.

“No dobře šampáňo vypijem, ale tohle nehte na jindy”, ukázal na láhev jablečného Jeltzina a dolil všem vrchovatě sektu, až v lahvi nic nezbylo.

“Zahrajeme si karty”, navrhla už přesně podle plánu Ivka.

Karel, zadržen koketním úsměvem Alice, se už nezmohl na odpor a začalo se mu v dámské společnosti líbit natolik, že oželel i fotbal. To už Iva rozdávala a pro začátek navrhla prší. Po několika hrách bylo Karlovi jedno, že načali i tu vodku. Měl už asi třetího panáka, když Alice navrhla zpestřit hru odevzdáváním fantů za prohru. Vlastně to taky byla součást domluvené hry. Fantem bylo, jak jinak, oblečení. Alice zdatně prohrávala a za chvilku měla na sobě jen podprsenku a kalhotky. To už ani vodka nestačila a Karel odněkud přinesl whisky, kterou dostal k narozkám. Také už nebyl moc oděn a Iva se též snažila netrhat partu. Po několika hrách byli všichni nazí.

 

***

Iva už teď věděla, že dojde ke všemu co si bude Alice přát. Alkohol jí však otupil zábrany a pudy byly silnější než, aby dokázala něco přerušit. Opilý Karel byl už taky ovládán pouze svými pudy a stal se jen hračkou v rukou zkušené Alice. Dokázal obě ženy přivést k vrcholu rozkoše, aspoň si to při své ješitnosti myslel. Alice byla velice dobrá herečka. Tak se stalo, že všichni usnuli na letišti v ložnici vysíleni alkoholem a sexem. Ráno když se Iva probudila, Karel zde nebyl. Začala se trochu bát i litovat jestli to trochu nepřehnali, snad se mu to nezalíbí tak, že už jiný sex chtít nebude? Najednou se ozval její mobil. Přišla SMS-ka.

 

***

Karel si nemohl odpustit, jak tohle mohl udělat. Ráno vstal první, nenápadně se vytratil a šel se projít. Hlava ho bolela. Neměl tolik pít. Nic nesnese a pak takhle vyvádí. Jak jen mohl a před jejíma očima. Ale nezdálo se, že by jí to nějak vadilo. Blbost jen byla také opilá a nedala nic najevo a pak ho miluje. A on tohle provede. Stoupal stále výš. Když byl nahoře, napsal na mobil krátkou textovku:

“Vim, ze ti pripadam

odpornej. I ja se sobe

hnusim. Odpust mi to,

jestli muzes”.

Spolu se zmáčknutím tlačítka k odeslaní se vrhl ze střechy dvanáctipatrového paneláku.

 

 


vojteschka
27. 05. 2003
Dát tip
Napsaný je to fakt super. Karel za to ale přeci nemohl.... - chudák.

Dabi
04. 03. 2002
Dát tip
Moc dobře napsané ... Můj upřímný t*

Popelucha
22. 02. 2002
Dát tip
Jo, až na to vysílání a vnímání signálů, toho sou furt plné noviny.

Albireo
20. 02. 2002
Dát tip
K obsahu opravdu těžko něco říkat. Ale napsané je to výborně, takže tip

Viktorie
20. 02. 2002
Dát tip
Taky si myslím, že je to moc dobře napsané Tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru