Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Na cestě za uzdravením

29. 12. 2013
3
13
791

Bývalý člen komunity písmák. Původně vystupující pod pseudonymem Cuprumov dnes vydává své v pořadí třetí dílo. Je to ebook Na cestě za uzdravením. 

Pokud by někoho zaujal bude jen rád.

 

Anotace:

Matoušovi se převrátil svět tam a zase zpátky. Když mu v jeho útlém věku lékaři diagnostikují velmi vzácnou Wilsonovu chorobu, roztáčí se kolotoč vyšetření a starostí, které ho Na cestě za uzdravením provázejí. Sám přiznává, že měl obrovské štěstí, když Wilsonova choroba napadla právě játra a způsobila cirhózu. Řešením byla úspěšná transplantace jater. Na jeho cestě mu byli největší oporou rodiče a bratr, kterým je kniha věnována, a v neposlední řadě Bůh.

 

Více informací najdete na jeho osobním blogu: http://ocaschameleona.wordpress.com/  nebo

FB stránkách: https://www.facebook.com/Cuprumov nebo

na stránkách zprostředkovatele: http://eknihyjedou.cz/na_ceste_za_uzdravenim

 


13 názorů

děkuji mnohokrát :)


Jsem popravdě opravdu nadšen tím, že na mě lidé nezapomněli. Děkuji všem, kteří nemyslí jen na sebe :)


..mockrát jsem si říkala co se s tebou stalo..


Buď pozdraven Petře :)


Začal jsem je používat v době, kdy to bylo aktuálnější než dnes. A zůstaly mi. Je to kus mého života. :)


.duke.
30. 12. 2013
Dát tip

ok, trochu krátká ukázka, z který není poznat, jak píšeš.. to neva.. prima je, že ses s tou nemocí popasoval a že to, zdá se, dobře dopadlo.. jen si říkám, že tou mědí jsou zatíženy i tvé nicky.. jako by ta nemoc vstoupila i do tvého sebepojetí


Ale nějak mi ho to zdeformovalo. Ten text. Raději zajdi na ten fb. Tam to je to uspořádáno jako v ebooku. :)


Pokud mrkneš na můj fb https://www.facebook.com/Cuprumov a budeš trochu rolovat dolů. Je tam. Nebo ti kousek dám sem. :)

Asi nejdrastičtější momenty e-booku.Stalo se něco, čeho se děsím každou noc a nikdy jsem nevěřil, že se mi může něco takového stát. Stalo se.Dávení, říkám si, ale co to? Krev… To už se naši probudili a spatřili, co se děje. Táta zmateně vyběhl zavolat známého, který jezdí se sanitkou.Máma přinesla kbelík a pomalu mě vytáhlana chodbua opřela o zeď.


.duke.
30. 12. 2013
Dát tip

jj.. koukám na tu měď ve tvejch nicknamech.. došlo mi to.. tak to může bejt fajn počin, matouši, že jsi ji napsal.. nemáš nějakou krátkou ukázku textu někde, abych věděl, do čeho případně jdu?


To, že ji mám v genech a zabila mi játra. Které už nemám. :)


.duke.
30. 12. 2013
Dát tip

co o té nemoci víš?


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru