Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Neúspěch

26. 02. 2014
0
4
237
Autor
MagorMisasiv

Jdu se projít. V uších Van den Budenmayer. Jdu v jeho rytmu, jako by ty bicí byly můj velitel ( ,,Pravá, levá!!!") a já ho musela poslouchat. Je zima. Od úst se mi linou obláčky páry umocněné kouřem z cigarety. Bez filtru.

Ale nebrečím. Sama se tomu divím, vlastně bych docela ráda brečela. Nejde to.

Sedám si na silnici. Je noc. Nikde nikdo, jen já, já a můj neúspěch. Lehám si na silnici. Nikdo mě nejspíš nevidí. Chci. aby mě někdo uviděl a přiběhl ke mě a zeptal se, co se stalo. Chce to vůbec někdo vědět? 

Nikdo nepřišel. Zavírám oči. Poslouchám Van den Budenmayera. Kouřím cigaretu. Bez filtru.

Jdu zpátky domů. Chvilku běžím a snažím se utýct něčemu za mnou. Jsem to já nebo neúspěch? Neutekla jsem. Vrátila jsem se do svýho zasranýho života. Žádná změna.


4 názory

StvN
28. 02. 2014
Dát tip

Tak uz to byva. Pokud nic neudelas, nic se nestane. Jestli ti neco vadi na svem zivote, tak to nevyrasis nic nedelanim se sluchatky na usich. V tomhle ohledu je ta miniatura spravna. Bohuzel nenabizi nic navic, zadny presah nebo vchodisko. 


Prosecký
27. 02. 2014
Dát tip

Aha. 


To vlastně vůbec není důležité...


Prosecký
27. 02. 2014
Dát tip

Možná, že bys měl být konkrétnější. Takhle nevíme, o čem je řeč. 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru