Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

TVAR ZE SÍTÍ

10. 06. 2014
3
10
730
Autor
egil

Tak zase po nějaké době....

Vyhlašuji další kolo soutěže Tvar ze sítí. (http://www.pismak.cz/index.php?data=club&id=69405)

Pravidla stále stejná - opublikujte příspěvek a do názvu připojte do závorky (TVAR-ZE-SÍTÍ)...

Snad jen drobnost, jako ochrana proti jednotvárnosti: účast mezi otištěnými ne vícekrát než 2x do roka. (To se v tuto chvíli týká jen nicku Whitesnake, který už byl v rubrice "Poezie ze sítí" dvakrát.)

V obtýdeníku Tvar budou opět otištěny příspěvky s největším počtem hlasů (resp. tipů) - i s vybranými komentáři (proto prosím komentujte nad rámec "moc pěkné, * atd.").

Zn.: pomoc vítána. (Kupř. jsem doposud nepochopil, jak zúčastněná díla zařadit do klubu - poradí mi někdo?)


 


10 názorů

Chci, abyste všichni věděli, že mi ve Tvaru vyšla již DRUHÁ báseň! Egile, mám tě rád! I vás ostatní mám rád (a dokonce mi vůbec nevadí, že mi závidíte mé literární úspěchy!)

Muamarek
15. 06. 2014
Dát tip

Aha, díky, to mi ušlo, měj se


egil
14. 06. 2014
Dát tip

Milý Marku, vítězné příspěvky posledního kola Tvaru ze sítí vyšly otištěné v čísle...


rybkaH
13. 06. 2014
Dát tip

WS- tvůj nick bych nikdy nespletla, je to moje oblíbená skupina:))))))))


Muamarek
13. 06. 2014
Dát tip

Asi mi uniklo - pamatuju se, že naposledy jsem tu sledoval napínavou bitvu několika autorů, kde nejméně tři měli více než 15 tipů (tuším, že tam například byla Šepotka či Vlk). Ale pak jsem neviděl výsledky. Je to někde dohledatelné? Díky,

 

 Marek


Whitesnake
11. 06. 2014
Dát tip

já to pochopil :-) vše ok


egil
11. 06. 2014
Dát tip

Nebudu od tebe mít "pokoj" (kam na ty formulace chodíš?:-). Bylo to míněno ve smyslu - "děkujeme zasloužilému veteránovi (+přišpendlení medaile za zásluhy); a -

měj se; a ať ti to tepe pěkné verše!

 


Whitesnake
11. 06. 2014
Dát tip

neboj, egile, zas tak soutěživej skutečně nejsem, takže máš ode mne pokoj. Příště prosím můj nick napsat správně, děkuji. Hodně štěstí ve tvých aktivitách.


egil
10. 06. 2014
Dát tip

Díky moc! :-)


Danny
10. 06. 2014
Dát tip
ad přidání díla do klubu: tady bych mohl pomoct, je to relativně netriviální - nejdříve potřebuješ přidat do klubu alespoň jednu "kategorii" děl: jdi v menu přes "Moje --- Kluby --- Kategorie" - potom potřebuješ znát ID díla. objevuje se v úvodní tabulce v kolonce "datum / id", například ID tohoto díla je 444252 - jdi na "Moje --- Kluby --- Odkazy" a tam máš nenápadný formulář, který vyžaduje ID (číslo díla) a kategorii. to by mělo být všechno.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru