Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Chčije? Chčije!

01. 08. 2014
0
1
320
Autor
Carll

„Zatáhne se obloha a začnou padat sračky.” Bojíte se toho taky? Ale proč? V Brně sou v tomto kontextu 3 typy lidí.

Jedni, kteří vytáhnou prdel, až když už musí někam jít, navlečou se do teplejšího oblečení a s úsměvem na rtu, levou rukou na koulích, pravou na deštníku a s hlavou v řiti svého šéfa se vydají do ulic. Přeběhnou rychle z bodu A do bodu B a konec.

Další sou na řadě pozéři. Každýho takovýho definuju tak, že nosí stejnej styl hader, když jde někam mezi lidi, aby na ně všichni čuměli a říkali si: „Co to je kurva za kokota?” Dotyčný se z toho pak cítí dobře, protože mu ostatní pleskají čůrákem o hlavu, ale mají z něj respekt, nebo strach. Hold typickej projev lidí, co mají v hlavě hovno, ale v těle přemnoženo testosteronu. Je potřeba se těch kokotů chopit a sát, a sát, a sát, dokud jejich ego nevystříkne na váš uslintanej rypák. Holt pozéři … 
Neházím je všechny do jednoho pytle, ale když už si někdo vybere nějakou skupinu lidí za svůj vzor, tak nese odpovědnost i za to, jak se projevujou. Zlatej zákon přírody, jeden za všechny a všichni za jednoho!

A třetí? Sou to zkrátka lidi, co mají v piči.

A co sere mě? Že nemůžu jít do parku kreslit.


1 názor

Do který skupiny patříš ty?


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru