Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Uvidíme....

04. 03. 2002
1
0
490
Autor
cojávím

potřebuju psychiatra ????????????????

Já ani nevím jestli vám to chci napsat. Jestli stojím o kritiku? Hovno.K čemu je kritika? Abych příště udělala něco líp? No jistě, znáte někoho kdo si přečte kritiku a zařídí se podle ní? To jako že mi někdo napíše nebuď taková pesimistka  a já se začnu smát? Nebo nebuď  tak sprostá! Jsem a budu!!!

Můj problém je v tom, že si nedám poradit. Nepřijímám kritiku. Chcete vědět jaká jsem? Jsem kráva!!! Dobrovolně se přiznávám a jsou dny kdy jsem na to hrdá.

Miluju chlapa. On mě nechce. Klasika.

Vyzkoušela jsem už úplně všechno. Přezírala ho. Brečela jsem. Prosila. Mlátila ho. Vyhrožovala. Upekla mu bábovku. Přestala jsem spát s jinejma chlapama /pět měsíců bez sexu/.

Napsala jsem si seznam pro a proti.

PROTI: je starej / o dvacet let víc než mě/

              je línej / nepamatuju se že by někdy chodil do práce a navíc že by ho někdy něco bavilo/

             nemá peníze / to je jasné, bez práce nejsou koláče a dědit nemá po kom/

             nemá vkus / kdyby ho měl, tak by chtěl mě a ne tu, kterou chce/

             má blbý názory / ženská patří k plotně atd./

             nemá ho zrovna velikýho / tak teď se stydím. Jenže je to on, kterej mi to furt vnucuje. Jak to vím? No jasně, zkusili jsme to spolu.

Viděla jsem menší, ale taky větší...a veliký! A proto vím, že je to jedno. Ale co když to není jedno jemu? CO KDYŽ JI MA\\\'M JA\\\' VELIKOU????/

 

 

PRO : ????????????????????????????????????????????????  

 

  

 Tak, a teď někdo napište kritiku toho, co jsem napsala a uvědomte si,že kritizujete můj život! / Jen nepište nechovej se jako kráva, protože to už vím ............................................................................................./.      

 

                                                                                aninevímkdo        


Sibyla
06. 03. 2002
Dát tip
Chvilková deprese, to přejde.......Ale je to konečně nějaký to dílko, kde se všichin nepářou s optimismem a neříkaj jak je ten svět krásnej. Takže co říct, Vole souhlasim s tebou!!

Vole
05. 03. 2002
Dát tip
podla mna si mila baba a dobre sa to citalo, tvoj styl a tak a radit ti bohuzial nedokazem a su tam pekne vyroky: ... "Já ani nevím jestli vám to chci napsat" "PRO : ???????????????????????????????????????? "nemá vkus,kdyby ho měl,tak by chtěl mě a ne tu,kterou chce/" ... a je to vyborne napisane, ja by som moje mylsienky tak nevedel vyjadrit a paci sa mi to a mas dobry nick a...a... preco by som vlastne nemohol dat tip!*:)

Amanda
04. 03. 2002
Dát tip
Tyyy jo to je drsna sprcha, tenhle styl zrovna nemusim... ...ale zivot si nevybira jestli je to ozivote a jaky sito zaridis takovy to mas...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru