Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Houser

05. 03. 2002
1
0
1182
Autor
Snehulacek

No, myslel jsem, že první co sem napíšu, bude něco trošku jiného, ale tohle je teď celkem aktuální. Jsem se nastydnul nebo co... :o)

Přišlo to tak znenadání
rychlý pohyb je teď zdání.
Když si sedám tak jen hekám
vstávání se potom lekám.

 

Ještě ráno byl jsem super
teď mě ovšem trápí houser.
Ploužím se jen v předklonu
a všem smekám poklonu. :o)


Beznaděj
11. 03. 2002
Dát tip
Snehulacku, jujky, ty jsi basnik:o)))a to jsi nechtel na romanticke rande v lednu na Karlaku:o)))))teeeedaaaa...ale rymujes naaaadherneeeeee:o)))))))liiiibiiiiiiiiiii....moooooooooooooooooc:o)

Snehulacek
07. 03. 2002
Dát tip
Tak ted si pripadam jak ptak Fenix :o)

Snehulacek
07. 03. 2002
Dát tip
Pekny 3lobyte :o)

Snehulacek
06. 03. 2002
Dát tip
Pro ty, kteří nevědí, kde Sněhuláka bolí, když ho trápí houser :o) Sněhulák má divné tělo možná popsat by ho chtělo. Ze tří koulí postavička vždyť ho známe od malička. Horní koule tvoří hlavu na ní hrnec pro parádu. Z uhlíků má očička místo nosu mrkvička. Pod hlavou je další koule a z ní trčí velké boule. Nejsou vpředu, pozor tady! Jsou to ruce, žádné vnady! K chůzi však on nemá vlohy spodní koule tvoří nohy. Je mu však jen na obtíž nad tou koulí, tam má kříž. Vzadu kousek od země on se nastyd příšerně. V jakém místě ho to bolí? Říkejme mu... mezikoulí. :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru