Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Byl úplně vedle

07. 03. 2002
5
0
886
Autor
Henry

Byl úplně vedle. Jeho největší omyl spočíval v tom, že si myslel, že vidí do ženských. Každý chlap, který vám tvrdí, že vidí do ženských, kecá. Chodil k ní domů, najedl se u ní, zašukal si, osprchoval se a odešel. Myslel si, že má božský život, sport králů. Když tam jednou odpoledne byl a pokoušel se ji svléknout, aby si mohl dát rychlovku, než půjde do práce, odstrčila ho a řekla mu, že nic nechápe. Že to, co má v kalhotkách, není rychlé občerstvení. Praštil ji ze strany do hlavy a řekl jí ať, kurva, drží hubu, že to, co chce, si vezme, kdy se mu zachce. Za tři měsíce měli svatbu.


Prokletí
10. 04. 2002
Dát tip
a žili šťastně až do smrti, že? amen... m.

Sala
12. 03. 2002
Dát tip
Ani "hlubší" kritikou se žel daním z párované hlouposti -vybrat si- neulevuje (kdo chce kam) je už v názvu..:)

lidka
07. 03. 2002
Dát tip
tak jsem se podivala na tvuj vek...promin....zdalo se mi, ze to vidis nejak moc realisticky az cerne ten svet, ale bohuzel to tak obcas chodi....

Vole
07. 03. 2002
Dát tip
dost dlho a neprijemne by som toho cloveka mucil... nie som svina,ked som proti sviniam!!! pises skvele, tip

horák
07. 03. 2002
Dát tip
Ještě se podívám na nějaké jiné tvé dílko, abych se přesvědčil, jestli to byl spíše úlet či nějaká trvalejší hodnota. Přes malý nesouhlas s obsahem (můj problém) si myslím, že je to krátké, jasné, částečně výstižné.

Krel
07. 03. 2002
Dát tip
!!*

Norek
07. 03. 2002
Dát tip
*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru