Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Muž kráčí

07. 03. 2002
4
0
728
Autor
Henry

Muž kráčí. Kráčí celé dny. Příležitostně se zastaví, aby se najedl. Spí pár hodin a vstává před svítáním. Kráčí a s nikým nemluví. Pokud to jde, je stále v pohybu. Lidi zastavují u kraje silnice a ptají se ho, jestli nechce svézt. Neříká nic a kráčí dál. Nepřemýšlí. S přemýšlením skoncoval. Nelíbí se jim, co si myslíte. Kde jsou vaši přátelé, když se něco posere? Tak. Jediné, co máte, jste vy. Jste jednička. Založte oheň, zamkněte se a nabijte. Tahle cesta je skutečná. Do prdele s nimi. Když je budete moc dlouho poslouchat, stanete se jimi. Musíte jít, dokud z vás neopadá maso.


j_i_r_i_k
13. 11. 2002
Dát tip
Nějak se mi vnucuje Forest Gump... Asi už z toho filmu blbnu... Když já ho fakt žeru...

Prokletí
10. 04. 2002
Dát tip
zajímavý použití Ahasvéra... místy už to hrotíš až moc, ale proč ne... to navození streotypu na začátku se mi moc líbí m.

Sala
12. 03. 2002
Dát tip
S přemýšlením skoncoval.. hmm.. na mušce go? Silný je závěr, závaží k pointě působí kontroverzně. Přesto tuším odhodlání už jen v tom sebrat energii na pochod. A kam se míří? :) Založte oheň patří samotáři, který ví své a umí se o sebe v životě postarat, jenže i silné ruce potřebují občas slabé, aby se na nich proti váze argumentů přes zeď unylého šeď na barvu vyšvihly. :) Co nás tupí a omezuje nebývá často dál než pod špičkama bot a předčasným soudem "vím o tom své" za vlastní na jazyku. Je obecné pokud tahle cesta vede do nikam.. že výběr zaručuje dojít cíle.. tady se korpusem obsahově míjím, jen na kabátku sedí něco pocestného prahu.. do oka padlo, zdá se..:) pohotově k náslechu..

Armand
07. 03. 2002
Dát tip
trefné... lze to pojmout i z druhé strany.. ..stojí .. a všichni někam jdou...

Krel
07. 03. 2002
Dát tip
hm...dobré...

Norek
07. 03. 2002
Dát tip
jo fakt dobrý

tanganika
07. 03. 2002
Dát tip
uprimna spoved! T*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru