Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Líbila se mu

07. 03. 2002
6
0
1117
Autor
Henry

Líbila se mu, protože vnímal její hluboce zakořeněnou nenávist k mužům. Kdykoli spolu spali, cítil se jako nějakej úlisnej manipulátor, když se mu dařilo vymluvit si cestu pod její sukni a dostat se jí na prdelku. Připadal si jako vykradač sejfů. Myslel si, že ji má přesně tam, kde ji mít chce. Nemohl být víc vedle. Nikdy se neobtěžoval zeptat se jí, koho v něm vidí. Ona byla upřímná osoba a byla by mu do obličeje řekla, že si o něm myslí, že je blbec, kterej umí dobře šukat, a to je všechno. Když ráno nebo pozdě v noci, což byla jeho nejoblíbenější doba, odešel, už si na něj ani nevzpomněla – dokud jí za pár dní nezavolal, aby se zeptal, jak se má jeho “speciální malá lady”. Líbí se mi, když se lidé navzájem používají, je to jeden z mála případů, kdy se na únosnou dobu dostanou k pravdě.


Henry99
07. 07. 2004
Dát tip
Zareaguji podobně jako lidka...výstižné, všeříkající, téma, které by mě nenapadlo...má to myšlenku, což já hodně oceňuji!

j_i_r_i_k
13. 11. 2002
Dát tip
Znouzectnost: "čekám ve frontě na použití... a říkám tomu láska..."

zoo
18. 04. 2002
Dát tip
... příjemný sloh. Moc. Už jsem tu byla, před měsícem, jen mne dnes Tvůj jiný projev popohnal pokouknout. Pudeš do voblíbenejch, páč mne zajímá, co se ještě odestane. :-)

zoo
18. 04. 2002
Dát tip
A kruci, madam poučuje o avízách a sama omylem odešle všem. Sorráč, lidi. :-))) Jsem halt trdlo.

Sala
12. 03. 2002
Dát tip
Nelíbí se mi, když se "používají" -mám za to, že se tím degradují nejenom citově.. na únosnou dobu kontextem (žijme-užijme) smutně potvrzuje. Ale zeptat se mohl.. :))

lidka
07. 03. 2002
Dát tip
jo, proc se nepouzit, kdyz to oba vedi a pro oba je to vyhodne, ale blby je, kdyz jeden pouziva druheho a ten si mysli neco vic, tam to zacne byt na povazenou...kde je pravo, na co brat ohledy a na co ne, videt jen svoje atd. .........nejni to jednoduchy

Kami
07. 03. 2002
Dát tip
Takže - já si to shrnu (pro sebe), nechce se mi něco cintat u každého tvého dílka (právě jsem je přečetla všechna a napadají mě jen samá citoslovce). SKVĚLÉ - náměty i ta stručnost a jasnost (*)

Vole
07. 03. 2002
Dát tip
tak ono ved akoze...

horák
07. 03. 2002
Dát tip
Jo. Opakoval bych to, co jsem napsal u předcházejícího tvého úletu. Je to zase něco jiného zde na Písmákovi. Ale už mi to začíná připadat trochu monotématické v rámci tvých děl.

Krel
07. 03. 2002
Dát tip
!!*

Norek
07. 03. 2002
Dát tip
píšeš fakt dobře

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru