Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Netreba byt extra inteligentný

28. 01. 2015
1
10
293
Autor
NičzToho

 

 

 

 

 

Pozeraj,aj slnko je iba plocha.
Nie ovál. Rotácia. Niečo, čo ti pobehuje pod svetrom, keď dýcham.
Had. 
Sykavka na bielizni.
Nechápem, prečo chceš prať..Žiarovky zapadajú do jabĺk.
Tak rád by som umrel.Spomaľuje ma tolerancia.


 


10 názorů

NičzToho
30. 01. 2015
Dát tip

ok, teraz už viem, že si veriaci... Dík


Safián
30. 01. 2015
Dát tip

Čekal jsem, co z toho vyleze. Stále byla naděje. A nakonec nic.


NičzToho
29. 01. 2015
Dát tip

nikdy som netvrdila, že ma nezaujíma názor iných ľudí, prípadne čiateľov.Poprosím ťa, nepodsúvaj mi teda tvrdenia, ktoré som nikdy  neprezentovala, je sakramentsky rozdiel odmietnuť "obhajobu " diela a odmietnuť prijať cudzí názor. Snažím sa ti akurát povedať, že principiálne odmietat " bojovať  a biť sa do hrude " len kvoli tomu, aby som niekoho presvedcila, že ukážka je bohovská, lebo je moja, lebo je skvelá, lebo je postmoderná, proste famózna pasta najvyššieho horľavého stupňa..Načo ?? Ak to predsa nedokázalo dielo samé, je tiež nemusím robiť zo seba p... Mrhala by som energiou. Nesnaž sa mi nahovoriť, že si v tomto smere ešte "malý". Okrajovo, tvoj názor si vážim...

 

 

/ odpoved na otázku...lebo ma to baví../


Hmm... tak to už asi budeš velká holka... proč pak takový pičoviny tady publikuješ, když Tě tedy ani nezajímá, co si o tom lidi myslej... no, ale je to fuk... 


NičzToho
29. 01. 2015
Dát tip

pozri, zober to jednoducho tak, že som vyrástla z toho, aby som nieco obhajovala a vysvetlovala. Ak ti ten pocit nedala básen, prečo by som to mala robit ja ?? Obaja vieme, že by to bolo zbytočné. Vysvetlenia sa váčinou dávajú v encyklopédii. Neistota. Bodka.


Název té básně uznávám! Kdo chce udělat díru do světa, měl by být průměrně inteligentní. Genialita je jako závaží, co člověka stahuje ke dnu.

Na inteligenci  kašlu... Prostě musíš vědět, o čem píšeš, ne? Nejde o žádný rýpání ,ostatně sám mám v poezii ne snadno uchopitelnej styl - ale kdyby to někoho zajímalo, tak dokáži říct, co jsem tím myslel... ergo to neber jako negativní kritiku... Na druhou stranu, tady na písmáku to tak funguje... nikdo se k ničemu moc nevyjadřije, tipy se dávaj hlavně za to, že je někdo s někým "kámoš"... nidko se Ti k ničemu pořádně nevyjádří (a ano, sám taky většinou dám "bezeslovný tip", al je to právě z těchto důvodů, protže mi přijde, že psát nějaký "hlubsí" rekace tady nemá smysl)... no prostě shit... ;-)

 


NičzToho
28. 01. 2015
Dát tip

Ďakujem za zastavenie, snáď nabudúce to bude bez testu inteligencie. Ešte raz dík


Hele, není to zlý (mám rád "nesourodý", trochu "odbíhající" vyjadřování), ale nějak tomu nerozumím (což sice není jistě intence tohoto díla), ale pak to právě sklouzává trochu do plytkosti... Docela by mě zajímalo, co jsi tím chtěl vyjádřit (kor ve spojení s názvem)... nějaký představy či pocity to totiž ve mně neevokuje... ale nejsem extra inteligentní, to jo ;-) 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru