Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

§§§!!!?Oččč

17. 03. 2002
0
0
461
Autor
Hanyzka

Vino.............!§dlouho nic se nedelo.......DlouHo NiC se Nedelo...........§!(vsimete si,tecky,spousty tecek a pak to divny S,ne to Neni DivnY S a my VsichnI To VIme§§§!)poHLEdY na ToHO ZaKERnYHO PSA(pes s velkym P.to opravdu nebyl,NEBYL)OZZY,jo tak se jmenovala ta poTvora Co SE MI CHtEla ZAKosNout DO NOHY?................_-Byla tam spous.............ta SlanejCh Veci ve tavru KYTARY::::::::::::::::::.a Brejl99999999999ííííííííí.........PROč..oč

Nebavi me sem psat neco co nikoho nezajima.,,,NEBo ANO ?§§§!

(HAHa ha)


Hanyzka
27. 03. 2002
Dát tip
vy si myslite ze to o necem je? H.

Hanyzka
19. 03. 2002
Dát tip
Jak jsi si zrejme vsiml tahle vec nema v sobe NIC a byl to umysl,VISMECH?!je to o nicem bez niceho.A proc?Proc by vsechno melo mit smysl a ctivost?

Klíčenka
19. 03. 2002
Dát tip
místo tohohle bych radši četla báseň, tobě se asi natahují stránky rychle, a nemyslíš na ostatní..

Vole
19. 03. 2002
Dát tip
rad by som, slecna, na vase namietky odpovedal co mozno najuctivejsie, no nie su vsetky rady nakoniec zbytocne? iste sa da povedat, ze dielo by ste mohli zmazat,a ziskat tak dalsie, povedzme.... :-)

Armand
18. 03. 2002
Dát tip
Vcházejíc vstříci náročnosti zapomněla vzíti si klobouk a mašli ..................do vlasů. Přes rozpačité gesto směrem k přihlížejícím, napadlo ji....... .................."vypadat jako děvka".................. je třeba strnout v půlce kroku.....? Není lepší projít sad jejich očí a až pak, k výrazu anděla, přidat zlý pohled? ... a rukou, nakreslit ..........zběsilé gesto? vtisknout polibek na čelo a ............................................. na víčka.

Astalavista
17. 03. 2002
Dát tip
h zč3dasfsjn xc dgjšqjíčjh sdougáíšuzč+

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru