Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Chcete publikovat?

06. 11. 2015
2
8
434
Autor
David Gross

Před nedávnem jsme založili nový web o kultuře nazvaný Kulturní novinky. Prostor dáváme i původní tvorbě:

http://www.kulturninovinky.cz/category/tvorba/

Preferujeme eseje, ale uvítáme i povídky či fejetony. Pokud chcete mít ve svém autorském portfoliu nové seriózní médium a smíříte se s tím, že zatím nevyplácíme žádné honoráře, nabídněte text. Ozvěte se kdyžtak na adresu: david.gross@centrum.cz.  


8 názorů

Lakrov
12. 11. 2015
Dát tip

Předpokládám, že rubrika, v níž se objeví případné příspěvky dalších dopisovatelů, je rubrika Tvorba, na niž je směrován odkaz. Grafický vzhled stránky obsahující náhled na začátky textů je dorý nápad. Horší je to s formátem textu po zobrazení některé z těch ukázek. Pro účel povídky těm textům (nebo aspoň všem doposud zveřejněným) chybí odstavcové zarážky, umožňující zpřehlednit text členěním do odstavců, vymezených odsazením prvního znaku od levého okraje. Počítá tvůrce grafického designu stánek s takovým formátováním?


Oldjerry
10. 11. 2015
Dát tip

No jo, Aleši, jenže to neříkej mně, to řekni těm autorům... a to přetahování autorů jsem už zažil několikrát.  Je to možná trochu nedůvěry v nové uskupení - bez ohledu na název -- nevyprofilované...


účast přeci není povinná...nač to posmívání? Tobě přeci, Oldjerry, taky nikdo nepodsouvá, že pomáháš vydávat pokleslou literaturu...


Oldjerry
08. 11. 2015
Dát tip

Další spasitelé české literatury? to už vypadá na novou masovou organizaci... kdyžtak se na to můžeme


Zadarmo ani hipstr z Letný nehrabe.Pětikilčo za článek, a plácneme si.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru