Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Moucha

22. 02. 2016
0
0
280
Autor
spickovka

Moucha

Budeš mít na mě čas, až mi bude padesát? Třeba se mě už nebudeš bát. I tak se asi budeš smát. Možná už se mi o tobě nebude zdát.  Přejdu bezpečně přechodem a nebudu se ohlížet zpátky. Třeba mi už nebude vadit,  že ty máš psa a já mám  kočku.  Budeš mi povídat o mladých holkách, co čekají na tvé povely? Slibuju, že nebudu už nosit růžovou. Neumím hrát poker. Promiň. Jsem otravná jako moucha. Promiň. Ale užívám si, že jsem se naučila lítat. Trvalo mi to dlouho, ale umím to. Užívám si to. Pavouci mi nosí štěstí. Prý, že každý má zodpovědnost za svou růži. Jsem ráda, že má trny. I tak potřebuje ochranu. Já už nikoho nechráním. Sebe už nemusím. Když se mi budeš smát, uletím.
Nechám se vlákat do pavučiny sociálních sítí. S dětmi jsme přátelé. S manželem nám oddělené ložnice prospěly. Užíváme si společnou neděli. Asi to  to máš jinak, líp. Přeju ti to. Jsme dospělí. Život je fajn, když nechceš, nejsi v p---li:-)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru