Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rychlé šípy ve Stínadlech - Odhaleni!

14. 04. 2016
1
10
778

Když byl Losna odnešen na nosítkách, Vontská rada se rozešla, a v kostele Svatého Jakuba zůstali pouze příznivci hrubého Mažňáka. Chlapci z Rychlých Šípů stále setrvávali ve své skrýši u zabedněných vrat kostela. Ačkoliv to byli do jednoho velmi statečné chlapci, nyní se báli, neboť věděli, že s Mažňákovci si není radno zahrávat. Navíc byli svědky hrozné věci, jakou ještě nikdy v životě nikdo z nich neviděl a marně přemýšleli, co to hrozné divadlo vlastně mělo znamenat.

Náhle se ale stalo něco, co nikdo nečekal! Jarka Metelka, který se jako vzorný hoch kryl tak, že tiskl tvář k podlaze a rukama si kryl temeno hlavy, vdechl do nosu trochu zatuchlého kostelního prachu. Začalo ho strašlivě svrbit chřípí a než mohl něco udělat, kýchl si!

V tu ránu kolem hochů z Rychlých Šípů stáli všichni Mažňákovci a svítili jim do očí kapesními svítilnami.

"Jsou to vyzvědači!" Vykřikl vysoký kostnatný Vont ve špinavé rádiovce. "Určitě jsou to ti Druhostraníci, o kterých se říká, že se vydávají za nás Vonty, vynášejí ze Stínadel tajné informace a píší o nich v tom svém Tamtamu."

Nad stále ještě ležícími Šípy stanul sám hromotlucký Mažňák. "Slyšel jsem už o těch darebácích," zabručel poněkud triumfálně, neboť si uvědomoval, že těch pět hochů nemá proti jeho početné partě sebemenší šanci. "Tak jsme to nakonec my, komu se je podařilo zajmout."

"Co s nimi provedeme?" zajímal se Vont v rádiovce.

"Zaslouží velký trest. Tak velký, že si už nikdo z Druhostraníků nedovolí přijít k nám do Stínadel na výzvědnou výpravu! Svlékněte je do naha!"

Mažňákovi Vontové se na Rychlé Šípy sesypali jako mravenci na kostku cukru. Nejvíce s nimi zápasil Rychlonožka. Kopal, kousal a škrábal, ale bylo to marné. Ostatní chlapci klubu věděli, že nemá smysl se bránit a tak jen důstojně stáli a nechali si zabavit oblečení. Nejdůstojněji se choval Mirek Dušín, který se sám dobrovolně vysvlékl a oblečení vzorně složil do komínků, čímž na Mažňákovce udělal veliký dojem.

Když byli hoši zbaveni oblečení, v Mažňákově ruce se objevilo klubko konopného provázku. Vontové z něj nejprve kapesími noži nařezali pět kratších kusů, s nimiž Rychlým šípům svázali ruce za zády. Zbytek provázku protáhli chlapcům mezi stehny a důkladně jím podvázali jejich šourky. Chlapci k sobě takto byli pevně spoutáni, a nebylo možné, aby někdo z nich uprchl. Červenáček, který byl až úplně na konc řetězce, naříkal a volal maminku, takže se za něj všichni ostatí členové klubu Rychlé šípy moc styděli.

"A co teď, budoucí Velký Vonte?" Zeptal se vysoký Vont s rádiovkou Mažňáka.

"Teď je zavedeme do naší tajné klubovny. Ale cestou je pěkně proženeme!"

Vontové si odepli opasky a začali Rychlé Šípy šlehat přes zadky a stehna. Chlapci sykali bolestí, ale neměli možnost ranám se bránit. Vontové je vyhnali z kostela na ulici a šleháním a ranami pěstí je nutili do běhu. Jakmile se někdo z Šípů příliš odchýlil z řetězce, smyčka, která obepínala jeho šourek, se stáhla a způsobila mu mučivou bolest. Když na jednom nároží Jarka Metelka klopýtl a upadl na zem, strhl s sebou všechny chlapce, a ulici na okamžik rozezněl bolestný oktet pěti týraných nebožáků. Samotný Mažňák šel triumfálně vedle svého úlovku a každou chvíli některému z hochů bolestivě zakroutil bradavkou.

Hrozné procesí se pomalu přesunulo k oprýskané ohradě s železnými vraty...

Pokračování příště.

 

Poznámka autora: Všechny postavy jsou starší osmnácti let


10 názorů

careful
25. 04. 2016
Dát tip

Protože je tam admin děsnej gej:D


Gerty
20. 04. 2016
Dát tip

A ještě něco - hlavně s tím nechoď na Pište-Povídky - tam se tomu vůůůbec nefandí :-)))


Gerty
20. 04. 2016
Dát tip

Ale tak jo, když tě to baví :-) Ale stejně - zkus časem vymyslet něco origo, já myslím, že by to při tvých schopnostech bylo někde úplně jinde.


Gerty, já mám prostě rád tento erotický žánr. Děkuji za přečtení.


Gerty
15. 04. 2016
Dát tip

Hele, Jestřábe, řekni mi jednu věc - proč to tohle vlastně píšeš? Sloh máš dobrej, chyby neděláš, atmosféru dovedeš budovat - proč plejtváš talentem na takový sračce? Nebo nemáš na to, abys vymyslel něco vlastního?


careful
14. 04. 2016
Dát tip

tak už vím... ony se dají překlapnout i kapitoly... ta s tím generálem je třetí...druhá je něco o vězni a soudci...


careful
14. 04. 2016
Dát tip

..jo, tak tady je asi jen přímo Rikara...ono to je jinak povídkový a ten druhý díl (teda myslím, že to byl ten druhý) o generalovi, co spadne z útesu, je taky dobrej...


careful
14. 04. 2016
Dát tip

Jinak pro inspiraci doporučuju první dva díly Rikari... ty jsou jednou z nejlepších, jaké jsem kdy četla... ty další tři už mě nenadchly

http://www.mangago.me/read-manga/rikara/an/rikara-chapter-1.html/3/


Gerty
14. 04. 2016
Dát tip

Jo, ta pasáž s komínkem, co zmiňuje careful, je dobrá. Akorát už si moc nepamatuju, kam se od téhle chvíle odebíral děj originálu, a nemám ho zrovna po ruce. Tak holt budu muset vzít za vděk tvojí verzí.


careful
14. 04. 2016
Dát tip

Je to broskvovina a technicky žádný skvost, ale Dušín skladající komínek mě pobavil.. tip dát prostě musím.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru