Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Napsal jsi to...

26. 03. 2002
0
0
1225
Autor
Mazlík

reakce na smsku z 5. 3. 2002 pro J.

Napsal jsi to...

 

Napíšeš mi, že me miluješ, jenže mě to dochází teprve teď. Teď teprve mi dochází, že mě opravdu miluješ, že by jsi mi to nepsal jen tak. Opravdu si myslím, že by jsi mi to jen tak nenapsal a že to tedy opravdu myslíš vážně.

 

Jenže je to šílený. Víš, jaký to je, když jsem si to přečetla? Jak se mi chtělo plakat i smát zároveň? Jakou jsem cítila nesmírnou radost a zároveň pak strašnej smutek, protože jsi nebyl se mnou, když jsi to vyslovil? Proč jsi v tu chvíli nebyl se mnou? Proč? Proč? Proč?

 

Ale co to pro mě má znamenat? Vysvětli mi to? Je to jiný než před tím? Něco sis uvědomil? Došlo Ti něco? Změnilo se mezi námi dvěma něco? Něco zásadního?

 

Pochop, mám toho plnou hlavu. Nestává se každý den, aby ten, po kom toužím, aby mi řekl, že mě miluje.

 

Chápej, nevím, co se děje, na čem jsem. Pokus se mi to nějak objasnit. Moc Tě o to prosím. Je to pro mě hodně moc důležité. Neberu to na lehkou váhu. Ale to Ty víš. Proto to chci vědět.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru