Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

život

29. 03. 2002
0
0
555
Autor
Myšmil

....\"Sami sebe neobjevujete, sami sebe tvoříte. Proto se nesnažte zjistit, čím jste, snažte se stát se tím, čím chcete být.\"....

Byla jedna součástka. A ta si postavila hlavu. No není to směšné ? Jak může mít součástka hlavu ? To jí tou hlavou běhalo..... kde sem se vzala ? Chci poznat toho kdo mě stvořil. Já mám své vlastní já ! Chci se milovat, chci se množit. Proč tu kolem nic není ? Jdu na vandr a jdu hledat HO.

Byl jeden součástek a ten najednou procitl. Otevřel vývody a řekl si \"Vždyť já žiju. Chci se milovat, chci se množit. Ale jak ? Musím si najít nějakou součástku. \" A tak se vydal na vandr. A jen co odešel, BLIK. Televize zhasla.

Co to bylo za světlo ? Že by to bylo znamení ? Nejsem tu sama. Támhle cupitá TV, ale nějak bliká. Co jí je ? Jdu za ní a pokusím se jí vyslechnout. Třeba mi poví kdo jsem a proč tu jsem. Musím mít nějaký úkol nebo aspoň pro někoho tu musím součástit.

Nějak se nemůžu dostat ven, jsem pořád uvnitř a nemůžu ven. Trčím v té velké blikající TV a koukám skrz sklo. A hle, co nevidím. Malou součástku jak se pomalinku, velice pomalinku blíží ke mě. A něco na mě součástí. Třikrát jsem bliknul a ona??

Vzdala jsem se veškeré své naděje na potomstvo. Lubrikant mi ale stejně už došel. Nějak začínám vrzat. Nemá cenu pokračovat v cestě dál a dál, jelikož ta TV pak 3x blikla a dost. Prostě mrtvo. Asi jí něco chybí, třeba měla součástka v sobě, ale ten trojitý blik, úplně se vyflustla. Začíná mě to nudit, jdu se třepat jinam.

Součástek byl v koncích, viděl jak jeho jediná naděje odchází pryč. Asi mě do zničení budou bolet vývody. Rozbíhám se proti sklu a prásk. Prasklo to, jsem venku. Ležím v troskách součástek a součástků. Všeci jsou mrtvi a jen já žiju. Musím se vydat na vandr.

Co to bylo za bolest? Nějaké divné procitnutí. Já to seru, tak tomu říkám schíza. Já součástka, jsem vlastně součástek.


Sabrina
31. 03. 2002
Dát tip
**

Amanda
29. 03. 2002
Dát tip
Pekna... takova origos :-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru