Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Stopařka

08. 10. 2016
0
2
242
Autor
zivocich

STOPAŘKA

Dnes mi nic nevychází, pořád koukám na hodiny na mobilu, jako kdybych chtěla přibrzdit, nebo vrátit čas.. V práci jsme končily později, autobus mi ujel a j á měla být dávno jinde..Snažím se chvátat, ale i tak vím, že přijdu pozdě na sraz s kamarádkou..Nakonec to vzdám, hlavně, když vidím zamračenou oblohu, vytočím její číslo a řeknu jí, že to dnes padá.. Přesunem to.. I tak chvátám, nechci moknout x kiláků od domu..
Jsem docela naštvaná - hlavně sama na sebe.. Sandály a šaty též nejsou moc vhodné na pěší túru ..
Zbývá mi pár kilometrů svižné chůze, když zaslechnu zvuk auta.. Otočím se a opravdu jede.. Přeběhnu na druhou stranu a v náhlém pomatení smyslů zvedám prosebně ruku a ,,prosím".. Auto kupodivu zastavuje... Skloním se ke dveřím a ptám se, jestli mě může dotyčný popohodit... Může.. Dokonce přímo tam, kam chci já.. Nemusela bych ani čekat na další bus a jet přímo.. přemýšlím jen malou chvilku..

Prohodíme pár frází o nebezpečnosti stopování, o tom, že jsem to riskla fakt prvně...

Lem u šatů se mi sednutím vyhrnul kus nad kolena... Pitomý šaty, pitomej den... Marně se je nenápadně pokouším stáhnout dolů.. Hovor vázne, při každém zařazení cítím tvojí ruku na mém stehně....... Po očku tě pozoruji, zrovna, když se soustředíš na jízdu.. To samé děláš ty, když se dívám ven z okna. Ulítl mi knoflík a šaty se dost dole rozevřely.. Zkouším to maskovat kabelkou... Stydím se........
Myslím, že se mi i celkem líbíš..pokaždé, když se mě dotkneš, cítím zvláštní mrazení.. Panebože - jak je to dlouho, co se mě někdo dotkl? Přemýšlím .. Myšlenkama jsem někde kilometry daleko.... Přestávám registrovat zkracující se intervaly mezi řazením..Chvilkama necháváš ruku na mém stehně o chvilku déle, než se sluší a já nemám chuť ji odendat... Ruka na mém stehně příjemně hřeje a elektrizuje.. Mimoděk mé oči sklouznou do tvého klína.. Je vidět, že ani tobě to není nepříjemné.. Zamíříš k lesní cestě a zajedeš k lesu.. Jemně znervózním, odepnu si pás..
Nechceš mě vyděsit, chceš se mnou jen strávit chvilku, políbíš mě a já se nebráním... Cítím, že mě tahle situace začíná vzrušovat... Měla bych se bát, ale nebojím se..
Líbáme se hladově... Rukou mi zajíždíš pod rozparek šatů, rozepínáš, vyhrnuješ... Líbí se mi dotyky na mé kůží, pálíš, hřeješ i mrazíš.... Vystupujeme, oba víme, jak to bude pokračovat.. Jdeš dozadu pro deku, pokládáš ji na zem... Stoupneš si přede mě, rozepneš šaty až ke krku, stojím před tebou jen v kalhotkách, ruce křížím přes prsa (podprsenku jsem si po sprše v práci nevzala)... Obejdeš mě, přitiskneš se boky ke mně zezadu.. Cítím, jak jsi vzrušený, hladíš mě po těle, opatrně sundáváš ruce z těla... Hladíš po bocích, břiše, stehnech... Prsty ti zajíždí pod lem u kalhotek, opatrně je stahuješ.. Hladím tě po těle, tisknu se k tobě, i proto, abych zahnala svůj stud.. Stahuju ti montérky, obočí mi vylétne nahoru - jsi pod nima nahý.. Líbáme se.. Dostáváme se na deku... Položíš mě na záda, líbáš mě, hladíš na prsou, hněteš je, škrabeš mě fousama po krku, hrudníku, břiše.. A .............uuuuuuuuuuuuuuu bože.... Zajíždíš jazykem mezi má stehna... Nohy se mi automaticky otevírají samy od sebe.. Otvíráš mě rukou, pusou, drtíš mi stehna prsty.. Taju jako máslo...Strčíš do mě prsty, přitom jazyk pracuje na nejcitlivějším místě na mým těle.. Křičím slastí.... Nikdy bych neřekla, že mi To tak zoufale chybí, že můžu být tak strašně nadržená... Děláš se mnou neskutečný divy.... Přitáhnu tě k sobě, strčím do tebe a položím na záda... Jsi tak velký a celkem připravený - jak vidím... Skloním se k tobě, vezmu do pusy tvého Nezbedu, zlobím jazykem, celou pusou, laskám pod ním.... cítím první kapičku, přestávám.. Jdu do kabelky, zuby roztrhávám krabičku poslední záchrany, zíráš.... Ale souhlasíš... Navlékám ti ochranu a pusou upravuji na správné místo... Ani jeden z nás to už déle nevydrží.. Rozevřeš mě a dráždivě pomalu do mě vnikáš... Snažím se ti vyjít vstříc, ale nenecháš mě.. Zasuneš až co nejdál to jde... Zvedneš mi nohy na svá ramena... Sténám... Zvykám si na ten pocit.. Chybělo mi to... Chybí mi To...Začneš se pohybovat.. Pomalu, opatrně, ale tvé předsevzetí ti dlouho nevydrží.. Zarážíš už prudce - co nejhlouběji to jde, vždy chvilku zůstaneš uvnitř, pak vyjedeš až skoro ven, cítím špičku až mezi pysky a pak znovu prudce zarazíš .. Křičím,... sténám... Rukama drtím deku...Oba dosahujeme vrcholu skoro zároveň...Svezeš se ze mě, oddechujeme... Natáhnu se po šatech a začínám se oblíkat..... skloním se k botám, hledám je, jsou zakopnuté... zahledneš můj zadek pod šaty, znovu tě to vzruší. Natáhneš se pro další balíček.... Skloníš mě přes kapotu, vyhrneš mi šaty a vnikneš do mě... Rukama mě hladíš po prsou, vousy škrábeš na zádech... ANo.. ano... to je ono.....
Tak.... Líbilo? :-)

 

 


2 názory

Lakrov
12. 10. 2016
Dát tip

Začátek sice působí, jako že možná bude následovat nějaké drama  nebo překvapivé rozuzlení, ale čím dál ke konci je jesné, že půjde jen  o prvoplánovou erotiku hraničící s pornografií.  Čtenáře, kterým se to bude líbit víc, než mně, na Písmáku nejspíš najdeš.  


careful
09. 10. 2016
Dát tip

...četla jsem včera...obsahově se mi to nelíbí...ne kvůli heterosexu, ale kvůli tomu, že to je jak výzva k sexuálnímu otěžování lidí v nouzi  ve stylu "oni to vlastně chtěj"... pokud chceš, tak šup...běž na stop a dej řidičovi nějaký návrh...možná tě jich pár vyrazí, ale pokud nejsi moc hnusná, tak časem uspěješ...ale takovéhle dílko mám za svým způsobem nebezpené...tedy potenciálně vyvolávající chuť obtěžovat někoho 

...jinak jsou tam časy napúrskané jak se zrovna hodilo... jinak nahodilost ulítlého knoflíku na kterých drží cvelé šaty...to byla nějaká žena z antiky, ne?


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru